Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světlo s pohybovym senzorem

Od: muero* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám problém s venkovním světlem s pohybovým senzorem.Světlo se při zapojeni rozsvití na požadovanou dobu a pak zhasne,ale když se má rozsvítit při pohybu ,tak nesvítí,jen pořad blika diodka na seznzoru a nic. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x

nevim jake tam je nastaveni, ale mozna je tam denni rezim, pri kterem se svetlo nezapne ani pri pohybu.

muero*
hodnocení

světlo bylo nastaveno elektrikářem při instalaci a fungovalo v pořádku,pak z ničeho nic začalo prvně cele světlo blikat a ted je ten stav co jsem popisoval.

horak*

tak to blikani svetla a nasledne jiz nesepnuti pri viditelne cinnosti cidla by mohlo znamenat chybnou funkci spinace (elektroniky). Spatny kontakt na privodu asi ne, to by neblikal ani snimac. Stejne by to ale chtelo se nejdrive podivat na privodni svorkovnici.

hop®
hodnocení

0x

Ani PIR čidla nejsou nesmrtelná. Vyhoďte ho a kupte nové, je to nejjednodušší. Minulý týden jsem kupoval asi za 170,- v nějakém hobby...

buss
hodnocení

0x

Zjišťuji,že časem zvl. jsou-li venku ztrácí citlivost. Logicky, téměř nic netrvá věčně. Křemen se užitím ztenčí, železo také se otře,
trvá jen sídlo lásky, žádných se nebojí škod

muero*
hodnocení

to čidlo je součast světla.mám to světlo cca 3/4 roku,takže jsem se chtěl ujistit,že to musím sundat a dát reklamovat.děkuji za cenné rady

hodnocení

0x

Instaloval jsem 11 světel na kancelářský dům. Po jednom roce dvě přestali vypínat. Lehce vyreklamoval a zítra je montuji zpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]