Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém s venkovním světlem s pohybovým senzorem.Světlo se při zapojeni rozsvití na požadovanou dobu a pak zhasne,ale když se má rozsvítit při pohybu ,tak nesvítí,jen pořad blika diodka na seznzoru a nic. Děkuji
nevim jake tam je nastaveni, ale mozna je tam denni rezim, pri kterem se svetlo nezapne ani pri pohybu.
světlo bylo nastaveno elektrikářem při instalaci a fungovalo v pořádku,pak z ničeho nic začalo prvně cele světlo blikat a ted je ten stav co jsem popisoval.
Ani PIR čidla nejsou nesmrtelná. Vyhoďte ho a kupte nové, je to nejjednodušší. Minulý týden jsem kupoval asi za 170,- v nějakém hobby...
Zjišťuji,že časem zvl. jsou-li venku ztrácí citlivost. Logicky, téměř nic netrvá věčně. Křemen se užitím ztenčí, železo také se otře,
trvá jen sídlo lásky, žádných se nebojí škod
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.