Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vybírám si pod stromeček tablet a byla bych moc ráda, když by někdo s tablet už trošku poradil... Zajímalo by mě jestli Androiďácké aplikace jsou i na ipad od Apple a nebo, kde jinde se berou aplikace od Applu? Jaké, myslím herní, aplikace se dají dat na Windowsy? A naopak dá se na Android dát, nějaký program pro úpravu textu a tvorbu např. prezentací? MOckrát díky za jakoukoli pomoc
Některé aplikace a hry jsou i pro android i iOS i na Windows Market, ale může se stát, že na jednom systému je to placené a na druhém zadarmo. Aplikace, filmy atd. pro Apple se berou z AppStore a iTunes, pokud si to jailbreaknete , tak i od jinud, ale stahuje se to pomalu a navíc na jailbreaknutých zařízeních se zařízení chová nestabilně, třeba nebude fungovat to integrované počasí po nějaké době atd.
podľa mna je android najlepšia voľba už teraz je to TOP operačný system pre mobily,tablety a ich popularita stále výrazne rastie.
Apple OS som nikdy nemal no zdá sa mi to príliš drahé to zariadenie a tuším sa platí aj za app to ale neviem isto
a WINDOWS pre tablet je "novinka" no nemusí to byť zlé no vzhladom že je celkom nový tak nebude mať takú ponuku ako napr android
android je jednoznačne najlepší možno sem tam sa najde nejaká chyba no ten OS podla mna za pár rokov bude mať skoro každý tablet,mobil
cccc: Tak v iTunes store je všechno placené a v AppStore něco je placené a něco zdarma. Jinak když dávají android do většiny telefonů, tak je jasný, že se to nejvíc prodává. U mě bude android Top tehdy až se přestane na telefonech sekat. Před iPhone 5S jsem měl Samsung Galaxy Note2 a android se sekal, bratr má LG Optimus G2 a taky se tam android seká, takže tak.
Mockrát děkuji za odpovědi, něco mi sice vyjasnili, ale stále jsem lehce v rozpaích... Každý má tedy své pro i proti... Dejte sem, jestli se vám chce, třeba i nějaký tip na konkrétní výrobek, ať vidím, co zaujalo někoho jiného? díky )
Osobně doporučím ipad od apple, denně se setkávám jak s iOS/Android/Win mobilní platformou..tedy s jejich problémy...
Nejlépe je na tom apple...nulová poruchovost systému, tuny aplikací zdarma,tuny placených za pár korun...
masivní podpora ve všem a všude většina app vyjde na ios pak po několika měsících dorazí i na ostatní platformy..
Nicméně nákup na začátku je drahý ale dostanete kus kvalitního skla a unibody těla které výdrží věky...
Co se androidu týče, počáteční nákup může být řekněme za 2-3 tis ale... aplikace nebudou nikdy dostatečně optimalizované, jistota podpory androidu na lowcost zařízení je nulová a pokud systém obsahuje chyby a díry opravy se nejspíš nedočkáte... krást aplikace je snadné..stekně jako stáhnout tu která pošle klidně všechy vaše informace a hesla někam do číny a bum...
Pokud mluvíme i Win platformě, nedoporučím.. je relativně nová, má dětské nemoci a pokud nechce být uživatel pokusná krysa.. nedoporučím ale zase má v sobě kus možnost modifikací androidu a podporu a plynulost iOS...
Nejlepší je to v electroworldu vyzkoušet tam lze krásně vidět co se po delším používání seká a co ne...
Soráč za chyby...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.