Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je s displejem?

Od: nukika odpovědí: 7 změna:
Dobry večer, mam jednu otázku. Mam cca pul roku stary telefon Samsung SIII mini a rano se mi objevilo tohle...telefon nespadl, nebyl polity, nosim v pouzdre a ne v kapse.Proste rano to tam bylo.Vi nekdo co to je?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nukika
hodnocení

Nejak to nejde vlozit :(
Co to je s displejem?
hanher*

Není to jen odřená folie?

nukika
hodnocení

...ne to neni, ta tam neni...je to pod displejem :(

horak*
hodnocení

0x

vlozena fotka z mobilu jako uvodni obrazovka. Omylem pri prohlizeni fotky zvoleno ulozit jako ...

nukika
hodnocení

Horak...coo? *nevi*

hodnocení

0x

moc nechápu smysl fotky "fotky ve foťáku", ale vypadá to na "vyteklý" display, ovšem to snad u AMOLED displaye není ani reálné, navíc vznikne při poškození.

Pokud máš telefon půl roku, šel bych ho reklamovat.

Ještě zkus, jestli je to vidět i při vypnutém telefonu

nukika
hodnocení

Smysl je jednoduchy...necim jsem to vyfotit musela a bohuzel jsem mimo pocitac i notas ;) proto tohle nouzove reseni.
A ano, jde to videt i kdyz je mobil vypnuty.
Cim to tedy muze byt? Telefon mi nespadl ani jednou, davam na nej pozor *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]