Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je displej nokie 520 kryt plastovým sklíčkem nebo skleněným? Rozhoduji se pro koupi,ale nerad bych dopadl, jak s předešlým iphonem 3 gs, který mi spadl přímo na přední stranu a celé sklo mi ruplo.
Dobrý den, Nokia 520 má Gorilla glass pravé skleněné sklíčko a konkrétně u tohoto modelu (respektive značky) bych se vůbec nebál, že po prvním pádu rupne. Telefon jsem testoval před týdnem a display má i velmi dobré rozlišení a přijemný povrch, doporučuji.
V cenové relaci do jaké Lumia 520 spadá je čitelnost displeje na slunci stále na vyšší úrovni než jiné zařízení si myslím.
Mimochodem mám Lumii 820 a displej přežil nespočet pádů na asfalt beton hlínu i štěrk a má pouze pár škrábanečků na první pohled neviditelných. Lumia 520 nebude mít o nic horší kvalitu skla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.