Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám nově tento telefon a pokud ho nabíjím tak do 80% nabití jde všechno ok a od této hranice nabíjení trvá hodně dlouho (na 85% za dalších 50 minut), myslíte, že je to normální? Někde jsem četl, že bateri má 2 cykly, do 80% rychleji a pak od 80 do 100 pomalu.
Děkuji za odpověď.
Mám Y300 taky a tohle mi nedělá. Nabíjí normálně, stále prakticky stejně rychle.
Co mě štve je to, že když při nabíjení na mobilu něco dělám, nabíjí se neuvěřitelně pomalu. Nějaké zpomalení se samozřejmě očekává, ale ono to při nabíjí tak procento za 10 minut.
doplněno 09.01.14 11:55: Jak kdy, většinou drží 100 delší dobu a pak rychleji klesá. Ale beru to jen orientacne,. Někdy se zas delší dobu zastaví třeba na 30 a pak rychle klesne na 20, nedavam tomu moc velkou váhuA můžu se zeptat, když nabijete na 100%, drží vám pak těch 100% delší dobu, mě to spadne na nějakých 96 a pak drží.
Díky za odpověď.
K tomu pomalému nabíjení při manipulaci s mobilem - takto se mi to chovalo, pokud jsem nabíjel přes 2metrový USB prodlužovák. Adaptér dává nějaký maximální proud na výstupu, ale ztráty způsobené délkou kabelu způsobují nižší nabíjecí proud na konektoru telefonu. Čím delší kabel, tím pomalejší nabíjení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.