Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím Vás, vybírám si televizi Samsung a nerozumím velikosti obrazovky. Televize, které mají 40´ mají uvedenu velikost buď 101 nebo 102cm. Čím je to dané? Jedná se o přesné změření nebo je to různým přepočtem palců? Jsou opravdu 40´ Samsungy menší a větší?
Děkuji.
Ještě doplním předchozího rádce - Palec má přesně 2,54cm (25,4mm).
A spíš než tomu, že je část obrazovky pod rámečkem bych to připsala tomu, že ti co dělali popis neumí zaokrouhlovat. 40*2,54 = 101,6cm se má zaokrouhlit nahoru- tedy na 102, ovšem je dosti pravděpodobné, že někdo to zaokrouhlí špatně na 101.
Líbí se mi SAMSUNG UE40ES6710. V popisu jsem zjistila, že má mít bílý rámeček, ale na fotografiích to vypadá, že je to celé stříbrné. Myslíte, že je to opravdu bílá?
Je vůbec nějaký stříbrný Samsung, 3D 40´? Já jsem si celou dobu myslela, že jsou všechny stříbrné, co se jevily jako světlé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.