Nejste přihlášen/a.
Všechny fotky a videa co stáhnu do mobilu se mi automaticky ukládají do galerie. Já bych ale chtěl některé uložit třeba na sd kartu tak, aby nebyly v galerii. Jak to udělat? Používám android 4.2. Pro lepší pochopení: Budu mít fotku milenky. Kam ji vrazit aby jí nenašla manželka kdyby hledala /s mojim svolením/ fotky v galerii?
Skutecne mobil s Androidem, Googlem, Dropboxem apod. je na toto dost nebezpecny. Napada me jedine zazipovat adresar s heslem, a potom to muze byt kdekoliv
doplněno 09.12.13 16:39: pokud je vsak synchronizace s cloudovymi ulozisti (Picasa, DropBox), tak to musi zmizet jeste z techto ulozist a taky u Googlu a Capsy i z kose.
Tak to přesuň ve správci souborů do nějaké jiné složky(nebo si vytvoř podložku) a přidej do ní soubor .nomedia -galerie pak obsah složky nenajde, nebo to vždycky zazipuj. Ale pokud to chceš opravdu schovat tak v nějakém programu pod heslem.
Takže stačí vytvořit jakoukoli složku, napsat do ní .nomedia-galerie a je to? Jinak mi nevadí že se to najde. Jinde mi nikdo neštrachá, jen v galerii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.