Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v autě jsem nastavil koaxiál k anténě, potřeboval bych teď konektor k anténě připojit. Neporadil by mi někdo, který konektor od antény použít? Našel jsem doma 2 jak je na obrázku a nevím jak jeden z nich připojit ke koaxiálu?
Neporadil by mi někdo prosím?
Děkuji
Děkuji, chtěl bych to tedy vědět jak vypadá konektor s názvem ISO a jak DIN? Jaký je v nich rozdíl?
Děkuji
DIN je s tim dlouhym sosakem, ISO je se sosackem uvnitr konektoru obklopen tim plechovym limcem.
Jaky je v nich rozdil? Jsou to proste jine konektory pro autoradia. Podivej se, jaky konektor ma tvoje radio a takovy konektor tam na ten koax pripoj. Nebo na ten koax pripoj konektor, ktery chces a pak si sezen prislusnou redukci (bud ISO→DIN nebo DIN→ISO).
Pak do nekterych nejnovejsich se jeste montuje konektor Fakra. Ten je barevny a hranaty a se skoro 100% jistotou ho nemas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.