Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr tabletu do 3tis

Od: picmis® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, prosím o pomoc s výběrem tabletu pro manželku, byl by na net a nějaké to shlédnutí nestihnutého prostřena :) .

Něco do 3000 kč. Kdysi jsem koupil čínský Zenitlink Z 102, ale ten má rezistivní dysplay a ani naněm nejedou vida na internetu a to je katastrofa.

Zatím mám v hledáčku Acer Icona Tab B1-710,byla by to dobrá volba?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den, já osobně vlastním tento tablet od Aceru (dnes za nějakých 2500 Kč) tablety.heureka.cz/... , jsem s ním nadmíru spokojen: výborná GPS, Bluetooth, silná wi-fi... je spolehlivý, kvalitně udělaný a navíc levný a praktický. Je to nejlepší tablet co znám :) ani modely za 5000-7000 Kč se mu nevyrovnají a to jsem jich už testoval. Co jsem slyšel, tak jeho nástupní model B1-710 je na tom podobně, ale už to prý není jako ta první generace, rozhodně co se týče designu. Jinak funkce a kvalita je na stejné úrovni jako 1. generace, jen ten design... Ale jak se říká, sto lidí, sto chutí. :) Touto volbou rozhodně nešlápnete vedle, hlavně pozor na Asusy v podobné cenové kategorii, narozdíl od Aceru nestojí za nic.

A proč ty Asusy v podobné cenové kategorii nestojí za nic? To by mě opravdu zajímalo.

Slabší procesor, málo citlivý display, baterie taky horší, žádná GPS ani Bluetooth, bavíme-li se o tomto tablety.heureka.cz/... tak jednoznačně vítezí Acer. Ty pozdější už všechno zmiňované sice mají, ale jsou taky dražší (o 1000 Kč) a display dle mých zkušeností pořád nic moc. Ale jak říkám: Sto lidí, sto chutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]