Nejste přihlášen/a.
Zdravím . Chtěl bych si koupit nějaký mobil . samozřejmě dotykový . Mohly by jste mi poradit?
Cena max do 8 tisíc . Aby byl výkonný i na hry na systému nezáleží .. Jestli je to android nebo něco jiného je vcelku jedno . Fotoaparát aspoň 8 Mpx v HD . Na značce mi taky moc nezáleží
tak když v recenzi čtu "Druhým neduhem jsou samotné senzorové klávesy, které jsou v celkem efektní červené barvě, ale bohužel nejsou podsvícené. Ve tmě je tak zkrátka nevidíte a občas se bohužel přehmátnete," tak je to pro mě naprosto nepoužitelnej krám...
doplněno 08.12.13 15:42:P.S. to se týká tý Xiaomi Hongmi
Jinak do osmi tis se dá v pohodě pořídit kvalitní pádlo, třeba zopo zp990
nebo novinka zp998.
U prvního je konečná cena i sdopravou a dph, při objednání z itálie, druhý je třeba objednat v číně - připočíst dph, případně dopravu. (DPH se v mnoha případech neplatí, záleží, jak jsou celníci aktivní)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.