Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký mobil do 8 tis

Od: black* odpovědí: 9 změna:

Zdravím . Chtěl bych si koupit nějaký mobil . samozřejmě dotykový . Mohly by jste mi poradit?

Cena max do 8 tisíc . Aby byl výkonný i na hry na systému nezáleží .. Jestli je to android nebo něco jiného je vcelku jedno . Fotoaparát aspoň 8 Mpx v HD . Na značce mi taky moc nezáleží :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ok®
hodnocení

2x

co tento -

Sony Xperia T

hodnocení

1x
Já bych doporučil např. THL w200 z Číny stojí 4000kc i s poštovným. Je stejně výkoný jako samsung S3. Ale jestli chcete nakoupit něco v Česku, tak výkon/cena je nejlepší podle mě samsung S3

stirecek*
hodnocení

0x
Xiaomi Hongmi za polovinu...
ok®

Nepodporuje 3G v našich končinách !

stirecek*
Ale ano, podporuje!
ok®

ted jsem pročítal recenze a píšou to jednu z nevýhod, ale jinak za tu cenu OK

tak když v recenzi čtu "Druhým neduhem jsou samotné senzorové klávesy, které jsou v celkem efektní červené barvě, ale bohužel nejsou podsvícené. Ve tmě je tak zkrátka nevidíte a občas se bohužel přehmátnete," tak je to pro mě naprosto nepoužitelnej krám...

doplněno 08.12.13 15:42:

P.S. to se týká tý Xiaomi Hongmi

ok®

nač vám bude mobil, kde je pomalý net? na houno!

stirecek*
Wcdma první verze neměly, ale přes velký zájem Evropy Wcdma uz telefon má. Co se týká senzoru, někde jsem četl, ze s podsviceni se dá nastavit a u senzoroveho tlačítka se dá nastavit i barvy podsviceni na každou událost zvlášť. MIUI je v tom dále než čistý android a oficiální verze má OTA aktualizace pomalu každý týden. Tohle je výhoda toho telefonu. A i kdyby senzorove tlačítka nesvitili, nepovazuju to za nevýhodu, je to u všech tel stejné a každý ví, kam tapnout. Nevýhoda snad je, ze má poměrně široké okraje, bez nich mohl byt telefon menší nebo mohl mít větší displej a využít tak celou plochu displeje. Ale v Číně je spousta značek, takže je opravdu z čeho vybírat a za cca 4000 koupí člověk dost slušný mobil. Ještě stojí za to se mrknout na zopomobileshop.com, ceny jsou včetně dopravy a dá se objednat ze skladu v Itálii, pak se neplatí DPH. Ale oficiální verzi MIUI má jen xiaomi.
doplněno 08.12.13 18:22:

Jinak do osmi tis se dá v pohodě pořídit kvalitní pádlo, třeba zopo zp990

zopomobileshop.com/...

nebo novinka zp998.

U prvního je konečná cena i sdopravou a dph, při objednání z itálie, druhý je třeba objednat v číně - připočíst dph, případně dopravu. (DPH se v mnoha případech neplatí, záleží, jak jsou celníci aktivní)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]