Nejste přihlášen/a.
Mám starou televizi bez scart. Koupil jsem si settopbox ( DVB-T přijímač ) Zircon T s RF modulátorem. Po propojení a uvedení do provozu vše funnguje, automatické ladění našlo 16 stanic, ale je tu PROBLÉM : po zapnutí vždy po cca 3-4 minutách bezproblémového provozu začne televize vrčet, chrastit, obraz se změní na černobílý a postupně to odejde a úplně vypadne. Stejnou anténu a koaxiální kabel, který jsem zapojil do settopboxu jsem do dněška používal pro analogový příjem a ten byl bez potíží.Děkuji za radu. O l i n
Ona může být nestabilní TV, co je to za model? U té TV může být problém s AFC, buď nefunguje, nebo by jej bylo dobré naopak vypnout. Zkuste jakmile nastane problém TV znovu naladit, jak se to bude chovat pak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.