Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Thomson televize

Od: ertl odpovědí: 7 změna:
Co si o ni myslite? Pripadne nejaka jina alternativa? electroworld.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

jo cena dobrá , pokud Vám vyhovuje velikost tak proč néé?

raadek*
Thomson stejně jako spousta bývalých značek patří číňanům. Z mě Sony, Panasonic a možná Samsung.

hodnocení

0x

Já mám taky Thomson sice LED 61cm a full hd a taky stál 5555Kč a doprava zdarma a taky z Elektroworldu a jsem spokojen. Četl jsem, že Thomson patří mezi nejméně poruchové značky.

hodnocení

0x

za petku bych neresil jaka to je znacka , ta TV je stejna jako vsechny TV ktere stoji kolem petky. Na filmy se podivas , na zpravy atd... tez tak neni co resit a zaruka je 2roky. Jak ti kiksne za 2 roky tak ji vyhodis a v te dobe uz za 8cku koupis vetsi a lepsi ;)

hodnocení

0x

Dobrý den, televize Thomson jsou na trhu už docela dlouho a někteří známí ji mají už více než 10 let a nemohou si stěžovat. Velikost je výborná a cena taky. Alternativa: alza.cz/... Na alze jsem ovšem za cenu o něco málo vyšší (500 Kč) našel TV Sharp a spíše bych šel do ní, co se týče spotřeby a kvality obrazu v této cenové kategorii tak na tuhle Sharpku asi nic nemá.

hodnocení

0x

Teta má 32" Thompsona (přesný model nevím). A nefunguje na ní automatická změna rozlišení podle vysílaného pořadu. Což je v jejich případě (oba přes 80let) dost podstatná "vada". Nastavil jsem jim 14:9. Je to takový kompromis mezi 4:3 a 16:9. Vím je to naprd, ale je to nejmenší "zlo".

Takže bych si předem toto zjistil. Mě by teda otravovalo pořád měnit rozlišení.

Ale pokud vám to nevadí, tak do této TV klidně běžte.

doplněno 09.12.13 22:57:

bmbx: Jasně, máte pravdu. Málo jsem to zdůraznil. Jen jsem zmínil, že nevím konkrétní model.

Máme doma stejně velkou Thoshibu a ta taky odmítá měnit rozlišení.

To že to neumí jeden model neznamená, že to neumějí všechny modely. Ale je to docela divné když to umí kdejaká "plečka".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]