Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych koupit manželovi k vánocům tento vysavač. Je to velmi přijatelná cena, ale bojím se, aby byl dostatečně výkonný. Používal by ho v kotelně, garáži i vysavání v autě. Poradíte mi prosím, jestli je tento vysavač vhodný? Nebo jestli ho někdo máte, jak jste s ním spokojený? Díky. lidl.cz/...
0x
Taky si myslím, že ten Lídlový není špatný. Měl jsem možnost pracovat s vícero nářadím tam koupeným - a nebylo to tak špatné. Příjemné je i to, že v případě problému Vám prostě vrátí peníze a nedělají problém.
jaký je přepočet u vzduchu? platí že 1m3 je 1000l? lidlový totiž píšou 2,2m3/min a karcher má 65l/s pokud to přepočtu tak u lidlovýho mě to vychází 36,6l/s což je dost velký rozdíl
U vseho tohoto naradi plati, jak moc je chcete pouzivat. Na takove to domaci vysavani (od vrtani, vysat garaz,...) to staci.
0x
Otázka je na průmyslový vysavač, jelikož provozuji restauraci tak se mě nejvíce osvědčil vysavač Columbus XP 2 na běžné plochy, koberce atd. pokud vysáváte hrubší material, pak doporučuji Wap Alto ten vysaje všechno - otázka je jestli se to dá pak unést a vysypat.
V otázce nevidím nic o průmyslovém vysavači, ale zda vybraný vysavač bude vyhovovat na dílnu, kotelnu, auto...
0x
Mám ten větší (PNTS 1500 B2 - 30 l, 180 mbar, 1,5 kW + zásuvka do 2,2 kW) a jsem naprosto spokojen. Vysaje i mech z dlažby (nekecám)
Sáčky se dají normálně koupit za celkem dobrou cenu ( e-sacky.cz/... ).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.