Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupila jsem novou tiskovou pásku do elektr.psacího stroje (Erica 3004-na značce dle mne nezáleží), zapnu do zásuvky... Uvnitř se to zařízení hne, ale at zmáčknu jakoukoli klávesu, nic se neděje.
NEVÍ NĚKDO: není nějaká kombinace kláves, která způsobí odblokování klávesnice a stroj mi začal psát? dekuji
Starou pásku nemám(respektive měla ale byla prázdná a stroj s ní nešel,myslela jsem,že ji bude stačit vyměnit) mám stroj od známé, a ona ho pred pár roky používala,sama ho kupovala nový a tedy šel, ale měla ho ty roky pak uložený na skříni
Jedna paní mi ale tvrdila,že BY měla existovat KOMBINACE KLÁVES co ten stroj odblokovává(dělávala před léty s ním v kanclu)?
Nevite?
Tady máte návod v němčině robotron-net.de/... Po výměně pásky nepomůže ani vypnutí a opětné zapnutí stroje? Páshu máte takovou, která tam patří? lan-shop.cz/... A korekční pásku máte v pořádku? Možná tento typ psacistroje.cz/...
Pro @marcela
Prošel jsem nàvod v ruštině, po výměně pásky jsem nenašel v návodu žádnou kombinaci kláves. Ještě jedna věc, jak máte nastaveny okraje? Měli jsme kdysi Olivetti, ale tak daleko, jako ovládání tak jednoduchého stroje, moje paměť už nesahá...možná, kdybych ho měl před sebou... odkaz. erika-electronic.de/.... návod ke stažení ve více jazycích. Podivejte na ty okraje, pod budou uprostřed, levý i pravy, taky to nebude psát...dejte vědět vysledek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.