Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladit dvbt?

Od: telka odpovědí: 6 změna:

Dobrý den potrebovala bych poradit, jak naladit programy. Jde mi jen nova cinema, fanda, pohoda relax, pohoda rebel, smíchov, telka, inzert. Jak tam dostanu novu, primu, čt 1, cool...? Jsem z regionu opava. Předem díky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Treba mas stesti a bude stacit jen proladit TV (STB), nebo budes muset hnout s antenou (pridat antenu) a proladit TV(STB).

telka
hodnocení

bohužel to už jsem zkoušela :(

111®

pokoukej na odkazu, klikni si v mapě na Ostrana a pak Opava ,a můžeš si zadati adresu bydliště. A měla by jsi vidět pokrytí sigbálem... digiprijem.cz/...

doplněno 07.12.13 18:44:

jaksi postrádám řeč o anténě, nebo na co to chytáš...

telka
hodnocení

ano přes anténu a ted jsem narazila v nastavení na pid audio, video a pcr. Můžu si to nastavit i přes to nějak?

Tam bych nic neresil.
Zkus se podivat na http://dtv.ctu.cz/ a nejspis budes muset pridat antenu.

jabraka*
hodnocení

0x

Pravděpodobně máš anténu otočenou na jiný vysílač,buďto ještě jednu přidej,nebo původní otoč na jiný vysílač.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]