Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladit dvbt?

Od: telka

Dobrý den potrebovala bych poradit, jak naladit programy. Jde mi jen nova cinema, fanda, pohoda relax, pohoda rebel, smíchov, telka, inzert. Jak tam dostanu novu, primu, čt 1, cool...? Jsem z regionu opava. Předem díky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Treba mas stesti a bude stacit jen proladit TV (STB), nebo budes muset hnout s antenou (pridat antenu) a proladit TV(STB).

telka
hodnocení

bohužel to už jsem zkoušela :(

111®

pokoukej na odkazu, klikni si v mapě na Ostrana a pak Opava ,a můžeš si zadati adresu bydliště. A měla by jsi vidět pokrytí sigbálem... digiprijem.cz/...

doplněno 07.12.13 18:44:

jaksi postrádám řeč o anténě, nebo na co to chytáš...

telka
hodnocení

ano přes anténu a ted jsem narazila v nastavení na pid audio, video a pcr. Můžu si to nastavit i přes to nějak?

Tam bych nic neresil.
Zkus se podivat na http://dtv.ctu.cz/ a nejspis budes muset pridat antenu.

jabraka*
hodnocení

0x

Pravděpodobně máš anténu otočenou na jiný vysílač,buďto ještě jednu přidej,nebo původní otoč na jiný vysílač.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]