Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit nějaký ruční vysavač na nabíjení do 500,-Kč? Našla jsem jich fakt hodně, ale nevím co je to akumulátor, je to něco jako nabíječka? Nějak to nechápu a budu ráda, když mi pomůžete a vysvětlíte... Moje mamka si ho chce koupit pod stromeček, ale nechce nějaký extra drahý, bude ho používat jen občasně...moc děkuji.
Akumulátor je v podstatě pevná baterie ve vysavači, která se nabíjí připojením do sítě. Taky jsem to měl. Je to dobrá věc, ale dlouho nevydrží. Škoda.
Takže potom ten ruční vysavač nemusí být připojený kabelem do elektriky, já to taky teda moc nechápu...
Já ho používám denně,protože s ním vysaju veškeré drobky na podlaze při vaření,okolo stolu,z dlaždiček v koupelně vlasy.Nepoužívám na koberce.Pár let mi vydržely,pak kupuju nový.Není to taková investice.Já kupuju v ceně okolo 1000,.Kč,s těmi levnějšími zkušenosti nemám.Mám ho v zásuvce,aby se nabíjel,když ho pak potřebuju.
věřte tomu, že Vás ten vysavač za tyto peníze zklame. je to jako dětská hračka bez valného účinku.
doplněno 07.12.13 16:30:možná bych zkusil BKS4043, docela dost se jich prodává,sám s ním však zkušenost nemám, ale za pjéťo fakt není
Akuvysavač do pětikila seženete, ale není to bůhví jaká kvalita. Opravdu to stačí tak na uklizení drobků ze stolu a pod. Ale zase nutno poznamenat, že je to docela užitečná věcička. Běžně to funguje tak, že vysavač je zasunut v nabíječce, která býva např na zdi a malým proudem nabíjí akumulátor. Když chcete vysávat, vysavač vytáhnete, vysajete a pak ho tam zase vrátíte. Ale nepočítejte, že tím vyluxujete třeba koberec, nebo sedačku. Jeho výkon je proti klasickému vysavači skutečně směšný.
No právě ona ho potřebuje hlavně na drobečky a nějaký ten prach, nebude tím vysávát bůhví co většího a těžšího
Na drobečky dobrá věc a baterka odejde za dlouho pokud se člověk o to trochu stará. Tyhle vysavače nemají žádnou automatiku nabíjení a nemají odpojovač při nízkém napětí, takže to chce napřebíjet a nevybíjet do konce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.