Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce,
chtěl bych pro děti koupit na vánoce herní konzoli. Nemyslím ale konzole známých značek(PS2,3, Xbox atd.), ale něco levnějšího.
Chtěl bych něco do max. 1500Kč. Může mít AV výstup na televizi, ale nemusí.
Můžete něco doporučit?
Nic nového asi neseženeš, ale zkus to na Aukru.
Všechno je ZDE
Máš předvyplněnou cenu, kategorii...
Dobrý den, do 1500 Kč můžete koupit jednak tu konzoli z lidlu (uvedenou výše), za značku se mohu zaručit, ještě mám od nich doma svůj první "laptop"pro děti, plně funkční a stále jede na první tužkové baterie už asi 13 let. Ovšem za 1500 kč se již dnes dá sehnat PS2 i s nějakými hrami, 2 ovladači a plně funkční, například na facebooku ve skupině Elektrobazar pro celou ČR je jich požehnaně, stejně jako na bazoši: pc.bazos.cz/... (pouze příklad, podobných inzerátů je tam několik stran. Navíc jejich cena teď opět rapidně klesne s příchodem PS4 na trh.
Děkuji všem za rady, ještě mě napadlo co PSP cs.wikipedia.org/...
Měl by to být dárek nejstaršímu synovi a výstup na televizi beru zpět
Čumí na to až moc a pokud to bude na televizi tak ho odsud nevyženu. Krom toho bych chtěl aby to byl jen jeho dárek a ne rodinný inventář.
Dá se to PSP koupit (díval jsem se na aukro) případně co můžu očekávat od jednotlivých verzí PSP 1000, 2000, 3000.
Teoreticky vím z wiki.
Dobrý den, tak co se týče PSPček tak bych doporučoval pouze modely co mají funkci Wi-fi (možnost přístupu na internet + speciální funkce hraní her s více hráči - multiplayer). Doporučuji verzi 3*** s evropskou lokací (poznáte podle dalších čísel v označení modelu). Výkonostně je na tom stejně jako všechny ostatní PSP a nabízí asi nejlepší výbavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.