Nejste přihlášen/a.
Co mi jěště chybí aby to mělo zvuk sirény?Jaký díl? Řve to jako vrtačka . Děkuju
Taky mi to silně připomělo kus vysavače, ale blesklo mi taky hlavou jestli ten vzduch nemá napájet nějakou píštalu, když si tazatel z nějakého důvodu myslí, že by to měla býrt siréna.
Není to žádný vysavač. Je to rotační siréna. Pokud nehouká, tak z principu, to může být ucpaný zvukovod, ucpaný nebo zničený rotor, nebo špatné - příliš nízké, nebo příliš vysoké otáčky. Zkontrolujte vnitřek, zkuste měnit otáčky. Buď změnou kmitočtu proudu, nebo, změnou napětí. Záleží na tom, jaký je bv tom použit motor.
Pokud to je siréna, tak je to jen část a měla by být ještě v něčem umístěna kde to bude patřičně zesilovat. Podobně jako repro bez ozvučnice je taky k ničemu. Možná se ale pletu a pak se omlouvám. Je to můj názor a zařízení jsem pochopitelně nikdy neviděl a neznám.
" Není to žádný vysavač. Je to rotační siréna"
...a že se tak nápadně podobá všem těm vysavačovým motorům na obrázcích v mém odkazu
. Zkuste schválně najít obrázek, na kterém by byla ona "siréna"komplet
.
Zde je spousta obrázků sirén, rotačních i jiných. Ani jedna se té výše zobrazené "siréně"nepodobá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.