Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání na VHS z TV

Od: johnny* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Mám takový dotaz . Jde na video VHS nahrávat televizní programy , které jsou vysílány v DVB-T? Mám DVB-T/S Ferguson Ariva combo a video Elekta . Vím , že je lepší nahrávat na flashku nebo externí disk , ale zajímá mne jestli by to šlo a jak vypadá zapojení . Děkuji za odpovědˇ . S pozdravem Jan B.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

3x
Přes SCART ze settopboxu, jak jinak. Já měl podobně ze satelitem propojený DVD recorder.

hodnocení

2x

Pkd chci nahrávat na video (kombo samsung-dvd player,vcd).tak není problém,ale protože videa většinou nenají dvbt tuner,tak tento musí být před videem.Anténa do setoboxu,a kabelem propojit setobox a video.

lue237
hodnocení

0x
Jak uz ti tady odpovedeli, vzit vystup SCART nebo jiny analogovy video vystup ze set top boxu a zapojit ho do video vstupu videa (at uz je to SCART nebo Cinch nebo co to video ma - nechce se mi hledat specifikace obou tech zarizeni).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]