Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat e-cigaretu?

Od: petricek87 odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

chci přestat kouřit a potřeboval bych poradit, na co si dát pozor při výběru elektronické cigarety?

Díky,

Petricek :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pawoucimuz
hodnocení

0x
Záleží na tom, jak silný kuřák jsi (viz např. http://emotion.cz/ ), jinak je důležité dbát na kvalitu a hlavně nekupovat levný náplně z neznámých zdrojů.

pfpetr*
hodnocení

0x

pozor hlavně na liquid pouze značkový doporučím ti liqu. Co se týče cigarety tak opět platí že pouze značkovou neni nic horšího než když ti dojde baterka kvůly špatné kapacitě, kup pouze v osvědčeném obchodě nejlépe kamenném a věř že za kvalitu se platí. Běžná e cigareta dobrá vyjde tak na 1000 a do 2týdnů se ta investice vrátí. E kuřák má spoustu návyků jaké pyro nemá ale na to přijdeš sám. Pokud pyra nechceš úplně přestat kouřit tak si e cigáro nekupuj .

doplněno 06.12.13 18:19:

tady mám pocit s prodejem končí liquid nic moc ale ty cigára se vyplatí www.fumo.cz

hodnocení

0x

můžu zahltit několika stránkama na téma e cig, staženejma z různých vláken, popisů; nejlacinější nabídka (toho samého, co je k mání v obchodech) se možná dá sehnat na Aukru - taky třeba první koupený typ nebude kvůli něčemu vyhovovat...
(můj názor na e cig vůbec viz poradte.cz/...)

pfpetr*

pokud se vytvoří krusta kterou uvádíte ve svém příspěvku mimo téma tak už je spirála na výměnu a je to samozřejmě špatně. A stává se to bud špatným liquidem nebo slabou baterii. Vše je potřeba udržovat čisté a max po 2až3 tydnech vyměnit za novou. Je to věc modelu a verze cigarety . Mě třeba výměna stojí 15kč a měním každý týden

mně spíš jde o to, že to samý, z čeho se může tvořit krusta, logicky musím vdechovat (ať už se krusta usazuje málo, nebo hodně), a to právě nevím, jaký usazeniny může vytvářet spalování toho propylenglykolu nebo glycerolu, který snad obsahují všechny liquidy..., je ovšem možný, že v mojí levné náplni bylo něco, co by v kvalitnější nebylo - jenže ta krusta se vytváří, pokud vím, vždycky, neboli vždycky něco takového musím i vdechovat - a pak se mi to usazuje i na průduškách - samozřejmě to někomu vadit (škodit) může, jinému ne...

pfpetr*

asi chápu co myslíš, já jsem nic podobného nikdy neřešil hulim jenom značkový cigára a značkový liquidy jak to přestane dostatečně kouřit tak měnim a jsem na tom 2 roky . Kouř z klasický je dle mého několikanásobně horší soudím i podle mého zdravotního stavu a asi proto to ani neřešim a navíc šetřim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]