Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte,kde bych mohla v dnešní době sehnat audiokazetu s originální nahrávkou? Není někde nějaký bazar, nebo cosi podobného, kde by takové odložené kazety šly koupit? Přístroj nám poškodil kazetu Kocourek Modroočko a mě to velmi mrzí, kazeta byla pujčená a já bych jí chtěla sehnat a vrátit. Nebo kdyby někdo věděl kde poptat, třeba lidem leží doma a nepotřebují ji, ale nevím, kde inzerovat poptávku. Děkuji moc za každou radu a přeji všem hezký den.
Kazeta se asi bude shánět těžko, myslím ale, že DVD s touto pohádkou za 45,-Kč bude po domluvě odpovídající náhradou, případně CD za 89,-Kč...
Před týdnem jsem vhodil krabici kazet do kontejneru na plasty.Ale určitě by se nějaká našla.Ta nahrávka by se musela obnovit z jiného zdroje.
JABRAKA
jabraka:
taková škoda , já jsem tak trochu sběratel záznamových zařízení a udržuju je pořád v chodu. Speciálně páskový magnetický záznam mě vždy fascinoval. Sháněl jsem MW kazetu což je videokazeta velikosti mikrokazety do diktafonu, jen abych rozhýbal miniaturní videokameru, kazetu jsem sehnal, ale vyšla na 1000Kč, všechno bude mít jednou velkou cenu
martincakl:
zapoměl jsi dodat že těch 100 a více Kč stála před 89´ a to byly velké peníze, to ta moje micro MV kazeta vyšla nastejno
...měl jsem na mysli - jako že vyšla s tou cenou 1000Kč jako audio kdysi...
Já vím, ale chtěl jsem zdůraznit, že běžná audiokazeta stála před 89´ přesně 105Kčs což bylo asi jako když jsem před rokem kupoval micro MV za 1000Kč, a to má jen 60minut standardního videa, velikostí je přesně jak mikro kazeta do diktafonu, je to prostě krásný příklad miniatiruzace klasického magnetického videozáznamu
luke:
sice je v ní podstatně kvalitnější materiál, ale je ho v kazetě podstatně méně, ale obsahuje navíc paměťový čip A jde o to, že když byla narmálně v prodeji tak stála polovic, pokud jí chceš sehnat teď , tak pokud se ti to povede, tak stojí 1000 a více.
Mohla bych se zeptat, co to je ta audiokazeta? Já mám totiž také problém. Mám ještě stará videa a do nich potřebuji videokazety. Také je nikde už nemohu sehnat. Jelikož tento systém používám víc jak třicet let, jsem na to zvyklá a také mám spoustu filmů, které si pouštím kolem dokola. Miluji je. Ale o to by nešlo, jde o to, že já si každý den nahrávám programy, které jdou v noci a ráno se na ně při práci "dívám". Jenomže ty kazety už jsou za ta leta tak odrbané, že mám problémy s nahráváním... Takže se ptám, ta audikazeta, je videokazeta, nebo to je zase něco jiného?
doplněno 05.12.12 21:19:Jo, a na to nejhlavnější jsem zapoměla. A dají se ještě sehnat videokazety? Já se ptala v obchodech s elektronikou, a koukali na mne jako na blázna. Dokonce někteří mladí prodavači ani nevěděli o čem to blekotám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.