Nejste přihlášen/a.
přemýšlím nad koupí soda streamu, jenže jsem narazila i na limo bar, může mi někdo poradit co je lepší? Děkuji
Nedávno jsem koupil sodastream se dvěma láhvemi .Na obale je psáno,že bombička vydrží na cca 60-80 litrů vody,takže jsem nyní ve stadiu testování.Ale předběžným přepočtem jsem zjistil,že po nějakém čase ušetřím,nehledě k tomu,že odpadá manipulace s balíky lahví.Jak vypadá limo bar netuším,takže v tomto Vám neporadím.
doplněno 05.12.13 18:04:Tak jsem si našel na netu i ten limo bar a vůbec se mi nelíbí ty bombičky,kreré jsou jednorázové.Podle mne je výhodnější ten sodastream,kde jsou bombičky větší a lze je vyměnit za plné za cenu od 160-199Kč za kus.
Děláte někomu reklamu? Limo bar má stejné bombičky (plnící) jako soda stream. Jediný rozdíl je v uchycení lahví, soda stream má jiný a náhrdní láhve seženete v každém obchoďáku, limbor jen někde ale na netu není problém sehnat náhradní láhev.
Jak píše masterjoe, nejlepší je klasická sifonová láhev, v sodastreamu i v limobaru se nedostatečně rozpustí CO2 ve vodě, což se projevuje tím, že bublinky z nápoje velice rychle vyprchávají.
Ahoj, taky jsem v létě vahala a díky ceně jsem se rozhodla pro Limo Bar ale po měsíci šel z domu, rozbilo se nám těsnění a vyřizování reklamace neproběhlo zrovna hladce, tak teď máme Sodastream . Sodastream je stabilnější, rozhodne hezčí a sirupy jsou nesrovnatelne kvalitnější - i kdyz ty si kupujeme jen kdyz jsou v akci, abychom ušetřili.
Dobrý den,
zkušenosti s LIMO BARem velmi špatné. I po reklamaci a záruční opravě nefungoval jak bych si představoval. (CO2 neustále unikal přetlakovým ventilem ven, takže nebylo možno vyrobit ani velmi jemně sycenou vodu. Při delším nepřetržitém sycení se dokonce do přístroje tlačila voda z lahve a stal se tak až do vyschnutí nefunkčním. Regulace množství a velikosti bublin je diskutabilní - nepoznal jsem výrazný rozdíl.) Za 3 měsíce jsem spotřeboval 2 bomby a vyrobil cca 50 litrů nápoje místo deklarovaných až 160 litrů. LIMO BAR šel z domu. Zakoupil jsem Sodastream a plná spokojenost. Také upínání lahve do přístroje je mnohem jednodušší, zvláště když je lahev mokrá od napouštěné vody. Rozdíl cca 500,- Kč ve prospěch LIMO BARu se bohatě vrátí na spotřebě CO2 a nervech! Bomba LIMO BAR má shodný upínací závit, takže lze použít i u Sodastream! (vyzkoušeno)
Stejný problém. Velká spotřeba plynu, regulace bublinek prostě reguluje max. tlak v láhvi, takže každé zmáčknutí navíc jen vyfoukne ven. Po čase se tento ventil podělal takže to syčelo ven hned. Po malé opravě fungoval dál. Včera bouchnul nádstavec na lahev. Je to ten kousek plastu, co se šroubuje na lahev. Buď to má nějakou pojistnou funkci nebo je to hodně blbě navržené. Pokud se přitáhne víc na bombičku tak to prostě praskne Sodastream nemám ale aby se mě za půl roku podruhé pokazilo? Mám dojem že je to polská kvalitka
Dobrý den, já používám výrobník Limo Bar a jsem velmi spokojená. Bombička super, často dělají různé akce na bombičku třeba v Okay elektru a myslím, že z ní vyrobím i deklarované množství perlivé vody, hlavní však je, že ušetřím. Navíc naše děti si oblíbily Limo Bar sirupy, vyzkoušeli jsme jich několik a všechny byly moc dobré. Takže za mě maximální spokojenost
Dobrý den,
veškeré problémy s výrobníky LIMO BAR, které nastaly našim zákazníkům, nás moc mrzí, nyní však můžeme říci, že veškeré chyby jsou díky zpětné vazbě uživatelů LIMO BARu napraveny a spokojenost je nyní vyšší než 95 %. Pokud i vy patříte mezi uživatele, kteří měli s výrobníky LIMO BAR nějaký problém, ozvěte se na info@limobar.cz a my Vám jako omluvu pošleme sirup zdarma.
Váš LIMO BAR
Dostali jsem s přítelem jako dárek výrobník od Soda Streamu, ale bombičky měníme u Limo Baru, kde je to levnější a jsme naprosto spokojení. Sirupy kupujeme taktéž u Limo Baru, kvůli vysokému podílu ovoce a přítel si je nemůže vynachválit. A nakonec musím ještě poznamenat, že jsem strašně šťastná za to, že se konečně nemusím tahat s těžkými lahvemi do čtvrtého patra. Jinak výrobníky Limo Bar vůbec nevypadají špatně a jsou levnější, myslím, že je to všechno podobné.
Mám rád hodně bublinkovatou vodu a z jedné bombičky SodaStreamu (údajně 60-80l) udělám maximálně 25 litrů okysličené vody. A to používám automatiký bublinkovač Sodastream na 4 bubliny = maximum, takže nejde o to, že dávkuji rukou = tak nějak. Bublinky mám rád, ale staré jednorázové bombičky na 1 litr vyšly i po zdražení na 2 Kč. K Sodastreamu výrobce nedováží dvojnásobně velké bombičky, které používají např. v USA - asi jsme pořád z "východního bloku" a nezasloužíme si je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.