Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzduchové bubliny na folii telefonu

Od: mcgyver® odpovědí: 13 změna:

Když jsem si dával folii na displej svého iPhone 5S, zůstaly mě tam dvě vzduchové bubliny, kterých se chci zbavit, ale bez odlepení folie a aby se nepoškodil telefon. Má někdo nějaký nápad?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Opatrně propíchnout jehlou (je ostřejší než špendlík) a vytlačít vzduch.

luke237
Chtel jsem napsat ten spendlik. To s tou jehlou si musim pamatovat. To jsem jeste neslysel. *palec*

hodnocení

0x

Ony ty bubliny jdou vytlačit opatrně ke straně, nebo se za pár dní ztratí. Co to je proboha za telefon, že potřebuje ochrannou fólii? :-D

Já teda iPhone nemám, ochrannou fólii na něm nemám a ani pod zvětšovacím sklem není na dotykové ploše patrný jediný škrábaneček. (rok a půl provozu nosím v kapse bez pouzdra) Pokud není mobil vybaven plastovou dotykovou plochou tak jsou fólíe zbytečné, jen ten mobil hyzdí, časem na té fólii budou vidět škrábance a vypadá to pak úplně strašně.

Ale jistota je jistota, řekla jeptiška a natáhla si na mrkev prezervativ :) :) :)

xixi*

Tak třeba tazatel na mobil pár let šetřil a nechce si ho zničit, stačí se kouknout kolik stojí iPhone :D. Já mám na mobilu invisible shield . Na telefonu není vidět a skoro ani cítit a mám jistotu, že se mobilu nic nestane. Navíc u něj mám doživotní garanci výměny při poškození, protřžení atd. Koukněte na yt na

videa , třeba vás přesvědčí, že se kvalitní folie vyplatí.

xixi:

zatím mne přesvědčily dlouholeté zkušenosti a Murfyho zákony - čím víc se člověk o nějakou věc bojí a čím víc ji něčím chrání, tím víc zvyšuje pravděpodobnost, že o ní příjde jinak. Takže například s ochrannou folií na dispeji se nikdy nepoškrábe ze předu, ale s větší pravděpodobností se rozláme nebo praskne vzádu, pokud jej celý uzavřeme do bytelného silikonového / gumového pouzdra díky kterému vydrží absolutně všechno, bude nám s největší pravděpodobností ukraden...atd.

saman47*

Tak tahle reklama mě rozhodně o kvalitě folií nepřesvědčila, zvlášť pasáž s bruskou. Podobně stupidní reklamu používá i řetězec AHOLD na opěvování čerstvosti a kvality ovoca, masa, jen ten sníh umí pouze v té skleněné kouli...A přitom shnilejší maso a ovoce jinde než v AHOLDu opravdu nenajdete...:)

hodnocení

Xixi: Na iPhone 5S jsem šetřil něco přes měsíc, ale poničit si ho teda nechci.

hodnocení

bmbx: Vytlačit vzduchovou bublinu na nějakou stranu nejde. Fólii trochu oddělat, abych vzduchovou bublinu odstranil taky ne. Jako používat speciálně iPhone bez folie je šílenství. Iphone 5S gorilla glass nemá a kdyby mělo, tak bych si tu folii tam dal stejně. Když jsem měl svůj první Iphone 4s 64gb, tak nebyl nový, byl pomakaný displej, tak jsem displej vyčistil a bylo tam hodně miniaturních teček a nějaké čárečky, tak jsem displej zase pomakal a mobil jsem vrátil. Takže od té chvíle jedině s folii. Do iPhone 5s jsou drahé náhradní díly, takže kvalitní ochranné pouzdro a kvalitní folie nejsou rozhodně vyhozené peníze. A navíc reakce telefonu se tím nijak neomezují.

stirecek*
hodnocení

0x

No já teda nevím, ale mobil za tyhle peníze musí být neprůstřelný a vydžet přejetí kamionem, jinak si neumím vysvětlit tu cenu. Mám číňana za necelé čtyři tisíce huawei ascend a pokusy s folií jsem taky dělal a bublikny jsem měl taky, takže folie šla hned do koše. Dnes mám tento mobil cca 1,5 roku, nosím ho v kapse s klíčema, v autě pohozený lítá sem a tam, na kole ho vozím v brašně spolu taky s klíčema, drobné kovové peníze, nějaký imbus a gorilí sklíčko nemá žádné stopy poškození. Taky jsem se o něj bál, dvakrát spadl na dlažbu a pořád jede a je celý a co se divím, ani zadní kryt není škráblý.

hodnocení

Štíreček: předtím iPhone 5S 32gb jsem měl Samsung Galaxy Note 2 16gb měl jsem to asi 4měsíce. To mělo myslím Gorilla glass 2. Ale 16 gb je pro mě málo, tak jsem šel zase do iPhone. To neznamená, že iPhone 5S je drahý, že je taky super odolný.

stirecek*
No tak když na to přijde, za chvíli je i 500 giga málo. Na druhou stranu k čemu to je. V tel mám fotky za rok a půl, dost mp trojek, když jezdím na kole, občas stáhnu nějaký film a když se na něj podívám v tv, pak ho smaznu a pořad mám volného místa víc než polovinu z 16 gb karty, kterou jsem koupil za dvě stovky. Iphone nebo samsung jsou předražené telefony, nakonec i nokia se pohřbila díky vysokým cenám. Kvalitní a dobrý telefon umí Číňani za směšné ceny, třeba xiaomi Hongmi v přepočtu za nějakých 2600 korun a je to dualsim. Galaxy note 2 má aspoň velký displej, ale takový se dá pořídit za třetinové ceny. Proto mně přišlo divné, ze za tu cenu nemá iphone tvrzené sklo, když je to snad standard.
praivo*

Red Rice (Hongmi) u nás stojí přes dvojnásobek...

stirecek*
Já jsem jen demonstroval, za kolik se dá vyrobit a prodat s rozumnou marzi. To ze u nás stoji dvakrát tolik i více je blbost těch lidí, kteří za to ty peníze těm prekupnikum dají. A tak je to i se samungem, pokud za to lidi ty peníze dají, proč by šli s cenou dole. Mimo to, přece si ho můžu objednat přímo v Číně sám... Některé značky mají zastoupení i v Evropě, pak odpadá DPH.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]