Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení videa a LCD - horší obraz

Od: pepa* odpovědí: 2 změna:

Potřebuji poradit jak propojit video a lcd televizi.podle tohoto návodu jsem propojil video.Zhoršil se mi obraz na televizi a nejde mi zvuk

doplněno 04.10.08 16:56:

Nehrává a nejde ani zvuk

Propojení videa a LCD - horší obraz

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A je to propojený scartama nebo koaxiálem?Ten obraz a zvuk je zhoršený i při vypnutém(stand by) videu?

hugotom*
hodnocení

0x

No pokud je to přes Scart, tak blbne zvuk, tak bych se podíval jestli není nějaký kolík ve zdířce na scart nebo v kabelu scart ohlý nebo zlomený. Pokud máte možnost si od někoho půjčit jiný scart tak bych to vyzkoušel, jestli není chyba ve scart kabelu. Dost často se tam něký ten kolík ohne popřípadě zlomí (třeba zvukový) a pak to blbne

doplněno 04.12.08 10:06:

sorry, samozřejmě kolík je jen v kabelu Scart ne ve zdířce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]