Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mapa do Huawei Y300

Od: atilla* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

prosím, dokáže mi někdo poradit, jak a kde vzít mapu do Huawei Ascend Y300,

aniž bych musela mít telefon připojený k internetu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

aplikace mapy.cz vám nabídne stažení offline mapy celé ČR na paměťovou kartu, má kolem 300 MB :)

atilla*
hodnocení

tak jsem se na koukla, ale je tam jen poslání odkazu do mobilu, což je mi k ničemu.

smetreg*

Je to myšleno tak, že v Obchodu play, kde si stahujete aplikace, hry, si stáhnete aplikaci jménem mapy.cz. Tuto aplikaci si po instalaci v mobilu otevřete a v nastavení máte možnost si stáhnout mapové podklady. Mají necelých 320 MB.

atilla*

To je opět ale nutnost mít mobil připojený na net.

Samozřejmě, že když si chcete stáhnout do mobilu aplikaci, potřebujete připojení na net, to je snad logické. Toto připojení je ovšem jednorázové a můžete si to stáhnout kdekoliv na nějaké veřejné WiFi síti. V aplikaci potvrdíte stažení map, počkáte až se stáhnout a od té doby internetové připojení NEPOTŘEBUJETE.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]