Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka nejde otevřít

Od: spaja* odpovědí: 5 změna:

Ignis AWV 513-500 bezpecnostni zamek neotvira i pri vypustene vode z odpadni hadice.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vaše otázka tedy asi zní-jak to otevřít? Moje rada zavolat opraváře jestli tedy nejste aspoň elektrikář a nedokážete posoudit jestli je to cívkou elektromagnetu nebo přívodem.

spaja*
hodnocení

No elektrikar nejsem ale spoustu veci se snazim opravit sam, problem uz jsem vyresil, stacil tzv. "Tesla uder" - rana rukou na dvirka v oblasti zamku a zamek se uvolnil. Ono takove zavolani opravare vyjde minimalne na 500 a tak si clovek rozmysli nez zvedne telefon. :)

troja*

Každá pračka pokud je odpojena od el.proudu jde otevřít po stisknutí některého knoflíku. Jinak by Vám ji nemohli v prodejně předvést.

hodnocení

0x

pořád platí to co platilo: odpojit od elektřiny, jsou to tepelné pojistky. není elektřina, není teplo, není pojistka :)

poradte.cz/...

ivik*
hodnocení

0x

Dobry den,nezlobte se odpověď na váš dotaz neznám,ale poprosila bych vás,zda byste měl(a)návod k použití této pračky.Stačilo by mi opsat jak nastavit stupně a jak prát 1,2,3 otáčet kolečkem.Nevím zda je na 40stupnů třeba program 3.Jistě mě chápete,a předem děkuji za odpověd.Nashledanou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]