Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím, snažím se objednat si TV z inetových stránek www.bestelektro.cz a nemůžu tam pochopit způsob platby a způsob dopravy. Dá se tam nastavit i poštovné zdarma, nevím, jak to udělat, chci zboží dopravit nějakou poštou na mou adresu, nemá mi teď kdo poradit.
Prosím, neporadili byste mi někdo? Děkuji!
doplněno 28.11.13 22:27:Jak to udělat, aby to vyšlo nejlevněji, nechápu, když nastavím dopravu poštou a dobírku, tak za to mám zaplatit víc jak 500! To je hrozné!
Aha, asi máte pravdu, ale ta jejich poznámka dole je podle mě dost nejasná.. A to myslíte znamená, že zboží odešlou až po té, co dojdu s příkazem do banky? Ach jo..
Zboží pošlou, až jim peníze přistanou na účtu. Proč si nevyberete jiný eshop, ty ceny za dopravu jsou hrozné.
Co tam není řečeno? Vždyt je to logické, jak prodávající pozná, že jste příkaz zadal. Navíc mají dodací lhůty strašně dlouhé, seriozní eshopy expedují zboží prakticky okamžitě, tenhle si na to vyhrazuje 5 dnů.
Myslela jsem, že stačí poslat objednávku. A až to přijde domů, tak by tam byl dopis, kde by psali, do kdy to mám uhradit.
No mně jde o jedno zboží, které teď mají slevněné ai s těmi dopravami je to pořád levnější než kdekoli jinde o 1,5 tisíce.
No tak to v žádném případě, takhle to nedělá žádný eshop. Buď zaplatíte předem, nebo dobírkou. Zadarmo vám nikdo nic nepošle.
Hrozné? Vy byste někomu cizímu snad poslala zboží s tím, že zaplatit může třeba až týden po převzetí? No jde to udělat jinak, koupit zboží v jiném eshopu. To, že je levnější o 1500 nebude jen tak, to je podezřelé.
No oni tu TV měli o 1500 už před pár týdny slevněnou, ale jen pár hodin, byla jsem naštvaná, že mi to uteklo. Tak teď jsem měla takovou radost..
Přece je normální, že se slevňují různé televize. A o hodně, třeba v electroworldu o 5 tisíc. Ta co je na tom zvláštního?
Vyberte si nějaký renomovanější eshop. Třeba Mall má dopravu při objednávce nad 1000 Kč zdarma, nebo jen 40 Kč dobírkovné.
Navíc renomované firmy si s vámi nedovolí tak mávat a dělávají menší problémy s reklamací, protože dopad negativní reklamy by byl pro ně větší, než ztráta z jedné reklamace. Nějaké bestelektro se kvůli možné ztrátě několika tisíc klidně přejmenuje na superelektro a na vás se vykašle.
Ještě bych si u nich objednala tablet 10´, abych neplatila 2 různé dopravy na netu, ale nevím, který si vybrat. Ne heurece se mi kdysi líbil GoClever Terra 101 A1021KB, že má klávesnici. Tabletům nerozumím, můžu zrovna vybrat takový, co nembude mít pěkný displej, bude se muset naklánět, nebo bude mít rozpitý obraz, bude pomalý a já nevím co všechno mě může s tím potkat.
doplněno 28.11.13 23:24:Jestli go clever, navon, yarvik nebo sencor..
Vyberte si třeba pět tabletů ve vaší cenové relaci a běžte se podívat na Heuréku, co v recenzích píší lidé. Pokud je tam nějaký problém, tak pokud má přístroj aspoň cca 10 recenzí, tak ho někdo zmíní. Při čtení to chce malinko psychologie abyste odlišila, která "recenze" je jen podplacenou reklamou. Všímejte ji především těch negativních, ale zase z textu poznáte, když to píše cvok a je potřeba to brát s rezervou.
Prosím Vás, když se na tablet používá pero, tak to znamená že není dotykový, jako prstem? Děkuji.
Tak jsem vybrala 3 "adepty", nevím, jak mezi nimi vybrat, začala jsem tím, že jsem je probrala podle množství špatných recenzí. Teď jak mezi nimi vybrat ten nejlepší..
Sencor Element 10.1 3 396 Kč
Colorovo CityTab Vision 10 3 551 Kč
GoClever Terra 101 A1021KB 3 074 Kč má i klávesnci, ale je to k něčemu? Je dobré ji mít?
Ještě jeden dotaz, prosím, když tam píší v možnosti dopravy- je tam u ČEské pošty napsáno- balík na poštu. To znamená, že to nedoručí domů?
doplněno 29.11.13 23:49:Váží 15.5 kg, to bych asi pěšky nedonesla domů, že?
Balik na postu znamena, ze balik bude dorucen na poste, kde si ho vyzvednete.
Pak existuje sluzba jmenem balik do ruky a ten vam privezou na adresu vase bydliste, respektive mista kde rto chcete privest.
Co se tyce vahy, 16kg je dost a my ani nevime jak daleko od posty bydlite. Takovou vec bych si uz nechal objednat az domu.
A ještě k brýlím na 3D? Prosím, když budu potřebovat Philips, tak 3, dají se sehnat v normálním kamenném obchodě, elektru, a jaká tak bude cena za 1. Děkuji.
Jen tak mimochodem, když trváte na 3D, máte to čím krmit? Máte zdroj 3D signálu? Nějakou konverzí z 2D na 3D budete jen zbyečně zklamaná. Pokud nemáte 3D přehrávač a přísun 3D fimů, nebo 3D kameru, jsou to vyhozené peníze za brýle.
Prosím, co je to zdroj 3D signálu, jsem z velkého města, hraje to roli? Proč budu zklamaná konverzí? Já nevím vůbec, jak to bude vypadat, v životě jsem to neviděla..
3D přehrávač nemám- to nebude v televizi, která je označena jako 3D? Přísun 3D filmů- když bude mít televize internet, to nestačí pro stahování 3D filmů? Brýle bývají u některých těchto televizí součástí ceny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.