Nejste přihlášen/a.
Dobrý den skoro rok mám toto osvětlení do akvaria lirashop.cz/... a poslední dobou když ho ráno zapojím do zásuvky tak začne přerušovaně blikat zásuvkou to není zkoušel jsem i v jine a dělá to furt problem bude asi někde v trafu. ale po cca 15 sekundách blikáni to přestane a normálně svíti tak jak má a když už svítí a vytahnu ho a znovu zapojím tak taky svítí tak jak má. Včem bude problém? Opravil by to elektrikář? ještě mě napadlo jestli tam není nějáke teplotní čidlo když to ráno bliká. Díky
Obávám se, že do takových traf se nedostanete, jsou většinou nerozebiratelné (ale kdo chce...), běžný elektrikář si ani neškrkne, tam bude elektronika. Pokud máte jiné s parametry shodné a stejný konektor, zkuste, nebo si půjčte. Nebo LED vzít do obchodu a požádat o vyzkoušení s novým trafem.
C o se týká toho trafa,na obrázku je vidět asi obyčejný konektor co se používá na síť. šňůry,pokud jde otočit.Pak jde z trafa jen
malé střídavé napětí a zbytek je v panelu led.To vám změří i elektrikář co jde ven.Pokud nejde otočit tak tam jde už stejnosm.
napětí.Ale asi to bude první případ.Pokud to máte krátkou dobu tak to musí být v záruce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.