Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě smartphonu z Číny

Od: jirka* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chtěl bych si koupit mobilní telefon LG G2. Ale v Česku prodávají jen 16gb verzi
a protože chci 32gb verzi, tak jsem se koukal po internetu a mobil našel za dobrou cenu
na těchto stránkách - aliexpress.com/...
Má s tímhle obchodem někdo zkušenosti? Myslíte že se tomu dovozu z Číny dá věřit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

koudy*
hodnocení

1x

Konkrétně do tohoto mobilu bych asi nešel . Ve specifikaci má uvedeno - Refurbished,takže nějaký repas (po reklamaci,po opravě).Proto ta nižší cena

hodnocení

0x

Já tak nakupuji mobily pořád a všechno paráda... Tenhle obchod má celkem dobré hodnocení (95%) - Já bych koupil, ale domluvte se s obchodem ať vám napíší menší cenu například 100 dolarů na balík, abyste nemusel doplácet kolem 2500kč. Takhle doplatíte jenom 400kč. Pokud teda budou celníci blbý... A nechte si to poslat DHL - do 7 dnů u vás a rychle vyřeší i CLO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]