Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní telefon - výběr telefonu i OS

Od: daniell* odpovědí: 6 změna:

Jsem podnikatel, řemeslník - od telefonu čekám dotýkový displej alespoň 4 " ,rychlé,svížné,funkční k uživateli itnuitivní přístup. Nejvíce používám kalendář, email, občas internet a samozřejmě SMS a telefonování. Mám telefon s OS android a po roce užívání je to dosti nesvižné a po kliknutí na menu to trvá než se nabídka objeví - a tak se ptám nebude mi více vyhovovat Windows Phone 8 (oželel bych to že android má nejvíce dostupných aplikací v google Play) Konkrétně uvažuji na modelem od výrobce Samsung - Ativ S (s OS windows Phone 8)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

WinPhone je celkem rychlý OS,pouze zvyknout si na něj trvá delší dobu.

Možná že by i Váš android bych rychlejší,kdybyste jej resetoval,pročistil apod.

WinPhone můžete dobře synchronizovat,zkuste najít na netu nějaké postřehy a názory na tenhle systém.

Zpočátku byly totiž velice negativní,telefony neuměly některé základní věci,co uměla třeba už Nokia 5110.

daniell*
hodnocení

Samo že první věc co jsem zkusil bylo pročištění - potom jsem i android přehrál ... po týdnu to bylo stejné jako před tím.

demijan*
hodnocení

0x

poradim ti kup iphona ios, je svižnej a dost .. iphone 4s nebo iphona 5-5s ,, Mám iphone 4sa nikdy nezaznamenal seknutí..si zkuste treba v nejakym v obchodě iphona 5s maj vystaveny i ve vodafonu .Uvidíte sám jak je rychlej.. jsem v pátek byl podívat a to je neskutečná kvalita a lehké hlavně!

hodnocení

0x

Bratr měl Nokii Lumia 920 a byl spokojený. Pokud si chcete koupit iPhone a chtěl byste tam mít iOS 7 tak doporučuji koupit iPhone 5 nebo iPhone 5S na starší modely iPhone je iOS náročný systém, takže by to plynule nešlo. Já mám iPhone 5S 32gb a hned při aktualizaci softwaru telefon přestal reagovat, musel jsem ho vypnout a zapnout a pak aktualizace software šla. Ještě to párkrát zamrzlo v Appstore. Je to tím, že 64-bit procesor a 64-bit iOS si úplně zatím nerozumí. Já osobně jsem Windows v mobilu taky zkoušel, ale byl jsem z toho systému zmatený.

demijan*
Na iPhone 4s není náročný ios7 běhá v pohode

minato*
hodnocení

0x

Osobně bych šel do Nokie, která s W8 běhá parádně. Mám pouze osobní zkušenost s kompaktním telefonem Nokia Lumia 620, který jsem nahradil opět za konopakt Samsung Galaxy S4 mini (aplikace na W8 mi byly prostě málo, i když jsem si říkal, že je tolik nepotřebuju) a už jen čekám a doufám na vyladění androidu v podobě update na KitKat :-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]