Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problikne kontrolka a nezapne obraz

Od: radekvesel83* odpovědí: 11 změna:

Dobry den, potrebuju poradit z LCD televizi CHANGHONG LT32GJ01E, sviti mi cervena kontrolka a pouze problikne zelena a obraz nenaskoci... cim to muze byt zpusobeno a jak ji zapnout,je mozny aby byla zakodovana..? diky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miklous*
hodnocení

0x
Měli jsme něco podobného a byla to pojistka - cca 1500. U tchýně se zase stejně projevoval rozbitý startér - vyhodit TV.
Takže to chce opraváře... :(
radekvesel83*
hodnocení

to je hezky, vcera nam trvalo ji zapnout asi hodinu, pak uz behem dne hrala v pohode i po vypnuti asi na hodinu se v pohode zaplapla bez problemu, v noci jsme ji vypnuly pres casovac a rano uz nesla spustit vubec...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jestli je ta TV zakódovaná to nevím. Patrně by ji musel někdo (Vy) zakódovat.

Zkuste zapínat DO a také tlačítkem na TV (pokud tam je). Jinak můžete i TV zcela vypnout (vytáhnout kabel) a opět ji po chvilce spustit, jestli by to pomohlo. Také se podívejte i do manuálu (možné závady). Nový firmware jste neinstaloval? Zdravím!

doplněno 26.11.13 13:33:

Rozumím. Ta el. pojistka to nebude - to by už nešlo vůbec nic. Zkuste ten vypínač na těle TV a do toho DO vložit nové baterie. A nebo to bude ta dětská pojistka. Až TV naskočí, tak dejte v menu raději i volbu Tovární nastavení.

radekvesel83*
hodnocení

dobry den, nic jsem neinstaloval...

hodnocení

0x

Moje televize se chovala podobně, když jsem si omylem zapnul dětskou pojistku. Odemykala se dlouhým podržením zapínacího tlačítka na dálkáči. Nicméně byla to jiná TV, u tebe může být všechno jinak.

radekvesel83*
hodnocení

vcera se nam povedla zapnout asi po hodine a to tak ze manzelka pomackala nejak ovladac a televize naskocila...

hujer123*

Jestli je to ovladač, který může ovládat i další zařízení, pravděpodobně bylo navoleno jiné zařízení než televize.

radekvesel83*
hodnocení

koukal jsem a ovladac se lisi pouze tipem televize, jinak znacka je stejna jako TV... jak tet z toho aby TV naskocila...

mkat*
hodnocení

0x

Nemate originalny ovladač k vašej TV?Skuste zohnať originalny, aby ste vedeli vylučiť vadu ovladačky.Ale takto sa môže prejavovať aj zavada v tv.Môže byť zavada v zdroji ,vadny nejaky kondenzator.Studeny spoj,atd...

pavelv*
hodnocení

0x

Velice snadno to může dělat tlačítko ovladače, jak ho zmáčknete, a bude mít špatný kontakt, vyšle místo jednoho impulsu dva a televize se opět vypne. Zkuste tlačítko pořádně a rychle zmáčknout, případně jestli jde zapnout na televizi... Nebo výměna dálkače... Začalo to dělat najednou, nebo jak k tomu došlo?

hodnocení

0x

Má TV vypínač na sobě? Některé TV pokud se vypnou tlačítkem na TV tak jdou zase zapnout tím tlačítkem, tím by šlo vyloučit závadu dálkového ovladače...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]