Nejste přihlášen/a.
Dobry den, potrebuju poradit z LCD televizi CHANGHONG LT32GJ01E, sviti mi cervena kontrolka a pouze problikne zelena a obraz nenaskoci... cim to muze byt zpusobeno a jak ji zapnout,je mozny aby byla zakodovana..? diky
Dobrý den, jestli je ta TV zakódovaná to nevím. Patrně by ji musel někdo (Vy) zakódovat.
Zkuste zapínat DO a také tlačítkem na TV (pokud tam je). Jinak můžete i TV zcela vypnout (vytáhnout kabel) a opět ji po chvilce spustit, jestli by to pomohlo. Také se podívejte i do manuálu (možné závady). Nový firmware jste neinstaloval? Zdravím!
doplněno 26.11.13 13:33:Rozumím. Ta el. pojistka to nebude - to by už nešlo vůbec nic. Zkuste ten vypínač na těle TV a do toho DO vložit nové baterie. A nebo to bude ta dětská pojistka. Až TV naskočí, tak dejte v menu raději i volbu Tovární nastavení.
Moje televize se chovala podobně, když jsem si omylem zapnul dětskou pojistku. Odemykala se dlouhým podržením zapínacího tlačítka na dálkáči. Nicméně byla to jiná TV, u tebe může být všechno jinak.
vcera se nam povedla zapnout asi po hodine a to tak ze manzelka pomackala nejak ovladac a televize naskocila...
Jestli je to ovladač, který může ovládat i další zařízení, pravděpodobně bylo navoleno jiné zařízení než televize.
Velice snadno to může dělat tlačítko ovladače, jak ho zmáčknete, a bude mít špatný kontakt, vyšle místo jednoho impulsu dva a televize se opět vypne. Zkuste tlačítko pořádně a rychle zmáčknout, případně jestli jde zapnout na televizi... Nebo výměna dálkače... Začalo to dělat najednou, nebo jak k tomu došlo?
Má TV vypínač na sobě? Některé TV pokud se vypnou tlačítkem na TV tak jdou zase zapnout tím tlačítkem, tím by šlo vyloučit závadu dálkového ovladače...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.