Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia - zablokovaný telefon na SIM kartu

Od: nejko odpovědí: 1 změna:

zdravíš všechny,

mám problém z práce kterou jsem vykonával v Dablinu jsem si dovezl telefon Nokia E 51 na dobíjecí kupon. po návratu do čech jsem nesladoval stav kreditu a stalo se mi že kradit vypšel a já klasicky vyndal kartu z telefonu. problém je v tom, že jsem měl tele blokován proti jiné kartě a tu původní od Vodafonu jsem zahodil. může mi někdo poradit co stím. Z servisu od Nokie mě s tím poslali za prodejcem, ale musím uznat že proto přece nepojedu opět do Dablinu.

děkuji předem za odpověd na můj email Nejko@seznam.cz

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

prskac1*
hodnocení

0x

Ahoj, pokud si zajdeš kdekoliv do servisu mob.telefonů kde dělají přehrávaní software a firmware tak s tím odblokováním nebude problém. Cenově by to mělo vyjít do 500kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]