Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
dnes se mi dostal do rukou tablet s tím, že se rychle vybíjí. Po "pozabíjení" všech nežádoucích aplikací problém stále přetrvával. Po nějaké době jsem narazil na podivný zvuk vycházející z reproktoru. Z reproduktoru se ozývá podivný šum, praskot a místy pískot. Je to zvuk jako ze starého nenaladěného rádia. Tablet však rádio nemá a tyto zvuky vydává jak při práci s ním, tak i při vypnutém stavu (ne úplně vyplém, jen uspaném nebo jak se tomu říká). Je možné že by takový zvuk vydával procesor nebo nějaká jiná součástka? Můj telefon vydává podobné zvuky při velké zátěži jenže tablet je vydává i bez zatížení. Jedná se o tablet SENCOR element 7 V2 basic.
Na Sencor Element 10.1 se zas jednu dobu pořád hledal 3g signál i když tam není telefonní modul. Po výměně kus za kus a zapnutí módu letadlo je to ok.
Tady taky určitě jede na pozadí něco co nemá. A taky Sencor měnil tablety i kvůli vadným bateriím.
Začal bych nějakým task Killerem a správcem baterie-třeba na to přijdete. A nebo tovarní nastavení.
A jinak mám pocit ze jsem o tom už četl -tak zagoogli třeba to někdo vyřešil.
Mimochodem ten můj Element cca 5 závad na jednou tak asi tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.