Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android nejde fotoaparat

Od: saknip odpovědí: 10 změna:

Dobry den vlastnim telefon Gigabyte maya m1, a dal jsem telefonu tovární nastavení, telefon se resetoval jak měl,...ALE..po spuštění fotoaparatu nelze fotit zadní kamerou ale pouze předni (automaticky to naskočí na přední kameru a žadna funkce na přepnutí zadni kamery není pouze na video).Poté jsem zkusil všeliaké aktualizace softwaru na starši a novší verze ale nic..Dokonce navíc ikona fotoaparátu ZMIZELA...TEDY NEJDE UŽ VUBEC ZPUSTIT:((( Nevíte někdo co stím?
Předem vam moc děkuji:)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkuste nainstalovat jinou aplikaci pro fotoaparát, která podporuje obě kamery, bude to v popisu na Play :)
saknip
hodnocení

to už jsem zkoušel a fungovala pouze ta přední://

user001

Co za verzi androidu v tom je? A je úplně černá obrazovka, když přepneš na zadní, nebo nepatrný šum?

Jinak pokud je v záruce, tak servis ;)

saknip
hodnocení

mě ta možnost přepnout na zadní kameru ani nenaskočí.://no jo servis..před tím se pravě ještě ptám at zbytečně měsíc nečekam a bude to nějaká banalita..:D

saknip
hodnocení

verze 4.1.1:)

user001

No tak když ji to ani nenabídne, tak to bude poškozená kšanda k čipu nebo samotnej čip, to se občas stává. Takže 100pro servis ;)

hanher*

Jó, to bude určitě ono.

Díky aktualizaci se poškodila kšanda. . .

hanher*
hodnocení

0x

Tato jednoduchá aplikace podporuje oba fotoaparáty, zkuste ji stáhnout, a uvidíte.

Pod položkou lupa je kamera zadní, pod zrcátkem je přední.

play.google.com/...

saknip
hodnocení

zajmavéé...ja tam tu lupu nemám...a to znamena že je to hardwarova nebo sofwarové porucha?:)

saknip
hodnocení

zjístil jsem že mi nejde ani přisvětlovací led dioda:((

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]