Dobry den vlastnim telefon Gigabyte maya m1, a dal jsem telefonu tovární nastavení, telefon se resetoval jak měl,...ALE..po spuštění fotoaparatu nelze fotit zadní kamerou ale pouze předni (automaticky to naskočí na přední kameru a žadna funkce na přepnutí zadni kamery není pouze na video).Poté jsem zkusil všeliaké aktualizace softwaru na starši a novší verze ale nic..Dokonce navíc ikona fotoaparátu ZMIZELA...TEDY NEJDE UŽ VUBEC ZPUSTIT(( Nevíte někdo co stím? Předem vam moc děkuji
Zkuste nainstalovat jinou aplikaci pro fotoaparát, která podporuje obě kamery, bude to v popisu na Play
saknip
to už jsem zkoušel a fungovala pouze ta přední://
user001
Co za verzi androidu v tom je? A je úplně černá obrazovka, když přepneš na zadní, nebo nepatrný šum?
Jinak pokud je v záruce, tak servis
saknip
mě ta možnost přepnout na zadní kameru ani nenaskočí.://no jo servis..před tím se pravě ještě ptám at zbytečně měsíc nečekam a bude to nějaká banalita..:D
saknip
verze 4.1.1
user001
No tak když ji to ani nenabídne, tak to bude poškozená kšanda k čipu nebo samotnej čip, to se občas stává. Takže 100pro servis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.