Nejste přihlášen/a.
Dobry den vlastnim telefon Gigabyte maya m1, a dal jsem telefonu tovární nastavení, telefon se resetoval jak měl,...ALE..po spuštění fotoaparatu nelze fotit zadní kamerou ale pouze předni (automaticky to naskočí na přední kameru a žadna funkce na přepnutí zadni kamery není pouze na video).Poté jsem zkusil všeliaké aktualizace softwaru na starši a novší verze ale nic..Dokonce navíc ikona fotoaparátu ZMIZELA...TEDY NEJDE UŽ VUBEC ZPUSTIT
Předem vam moc děkuji
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
user001
Co za verzi androidu v tom je? A je úplně černá obrazovka, když přepneš na zadní, nebo nepatrný šum?
Jinak pokud je v záruce, tak servis ![]()
saknip
mě ta možnost přepnout na zadní kameru ani nenaskočí.://no jo servis..před tím se pravě ještě ptám at zbytečně měsíc nečekam a bude to nějaká banalita..:D
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]