Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mam vypalit dvouvrstve dvd?

Od: apa* odpovědí: 1 změna:

delam to v neru a nemohu to udelat vypalovacka ale dvouvrstve vypaluje..poradte dekuji tomas

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

...v praxi vypadá vypalování na dvě vrstvy úplně stejně jako na jednu. V programu Nero Burning Rom jsem vypaloval DVD-Video o délce 5,5 GB. Po vložení dvouvrstvého média se ve stavovém řádku zruší zarážka na 4,7 GB a zůstane jen ta na lince 8,5 GB. Po vložení souborů do layoutu proběhlo vypálení pevně nastavenou rychlostí 2,4x. Moje mechanika, externí (USB) Lite-On SOHW-832SX, která byla v době, kdy jsem ji kupoval, jedinou externí na trhu, stejně více neumí. Vypálení proběhlo bez problému, stejně jako následné ověření zápisu tímtéž programem. Na vypálení jsem čekal 31 minut. Následoval test v přehrávači Power DVD na téže mechanice _ zcela bez problémů, mechanika neměla naprosto žádný problém se čtením druhé vrstvy...

Viz: zive.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]