Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuju rozbít telefon aby mi prostě nešel zapnout nebo aspoň aby nefungoval jak to mám udělat?
Jen aby ses nedivila Melindo ! Náš synátor měl taky už asi čtyři roky ,,naprosto trapnou´´ Nokii 6303, která mu údajně náhodně přestala záhadně fungovat - a že potřebuje nový dotykáč - přičemž uvedl stejné argumenty, jako Ty. Tak jsem prohrabal šuplík, vylovil prehistorický foun (myslím Nokia 5110) ten má monochromatický displej, o foťáku se mu ani nesní, stejně jako o mnohých dalších vymoženostech nových founů. Koukal jako jelen - jako že co? Vysvětlil jsem mu, že pokud se mu telefon nelíbí, má možnost o prázdninách jít na brigádu a na nový si vydělat. Ona totiž dnešní mládež nějak ztrácí přehled o tom, že na vše se musí vydělat a z toho pak občas bolí ruce. Jenže natáhnout ruku pro peníze je o dost pohodlnější, že?
Promone, tvý slova by se měly vytesat do kamene. Udělal jsem doma něco podobnýho. Sice se nejednalo o foun, ale o notas, neb na rok starým už nešly hrát letošní hry. A ejhle, napřed tedy byla řádně, ale opravdu řádně nafouknutá huba, div nepraskla...ale po pár dnech přišel sám s návrhem, když se ten původní notas prodá a pujde na brigádu, kde si vydělá alespon půlku na novej, jestli dáme druhou půlku...položil jsem svoji půlku na stůl, tady ji máš a je na tobě, kdy bude druhá, no a ejhle...byla vcelku záhy. Ono, když se chce, jde všechno.
O vánocích to bude 5 let co mám tlačítkový mobil já potřebuju dotykový jednak kvůli internetu protože se mi hodně hodí do školy a jednak kvůli lepšímu fotoaparátu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.