Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám rozbít telefon

Od: melinda1 odpovědí: 14 změna:

Ahoj potřebuju rozbít telefon aby mi prostě nešel zapnout nebo aspoň aby nefungoval jak to mám udělat?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Jen aby ses nedivila Melindo ! Náš synátor měl taky už asi čtyři roky ,,naprosto trapnou´´ Nokii 6303, která mu údajně náhodně přestala záhadně fungovat - a že potřebuje nový dotykáč - přičemž uvedl stejné argumenty, jako Ty. Tak jsem prohrabal šuplík, vylovil prehistorický foun (myslím Nokia 5110) ten má monochromatický displej, o foťáku se mu ani nesní, stejně jako o mnohých dalších vymoženostech nových founů. Koukal jako jelen - jako že co? Vysvětlil jsem mu, že pokud se mu telefon nelíbí, má možnost o prázdninách jít na brigádu a na nový si vydělat. Ona totiž dnešní mládež nějak ztrácí přehled o tom, že na vše se musí vydělat a z toho pak občas bolí ruce. Jenže natáhnout ruku pro peníze je o dost pohodlnější, že?

Promone, tvý slova by se měly vytesat do kamene. Udělal jsem doma něco podobnýho. Sice se nejednalo o foun, ale o notas, neb na rok starým už nešly hrát letošní hry. A ejhle, napřed tedy byla řádně, ale opravdu řádně nafouknutá huba, div nepraskla...ale po pár dnech přišel sám s návrhem, když se ten původní notas prodá a pujde na brigádu, kde si vydělá alespon půlku na novej, jestli dáme druhou půlku...položil jsem svoji půlku na stůl, tady ji máš a je na tobě, kdy bude druhá, no a ejhle...byla vcelku záhy. Ono, když se chce, jde všechno.

jenyk, promon:

tím bych se moc nechlubil, asi jste něco zanedbali ve výchově :-D

iviv
hodnocení

0x

Baterka do Mikrovlnky ,mobil do wcka atd...

laik*
hodnocení

0x
Zacit si vydelavat vlastni penize, aby jsi videla, jak je to tezke a podobne kraviny te prestaly napadat! Prestan se chovat jako rozmazlene dite.
melinda1
hodnocení

O vánocích to bude 5 let co mám tlačítkový mobil já potřebuju dotykový jednak kvůli internetu protože se mi hodně hodí do školy a jednak kvůli lepšímu fotoaparátu

miklous*
Milá zlatá. Já mám stejně starý tlačítkový mobil. Fotky dělá krásné a zrovna Ti z něj píšu - takže internet zvládá taky. A doufám, že mi ještě dlouho vydrží :).

Vaši ti nekoupí nový mobil a budou ti platit mobilní internet?

laik*
Do skoly rozhodne dotykovy telefon nepotrebujes. Vazne jsi si myslela, ze ti to sezereme? Jake rozliseni umi tvuj telefon? Bez v lete na brigadu a neco si vydelej, at vidis, s cim musi tcvoji rodice zapasit, aby ti mohli kupovat drahe veci.

hodnocení

0x

Vyndat baterku.

foo*
hodnocení

0x

pokud se jedna o nokii, jsou pak veskere pokusy marne..jinak, mam telefon 9let, sic dotykac ale jeho vaha mi rve kapsy a i tak neni potreba ho menit

buss
hodnocení

0x

Lidi prýý nejsou hloupíí...

hodnocení

0x

Ono se taky může stát, že zjistíš, že tlačítkový je lepší, než ten dotykový. A taky, kde bereš tu jistotu, že ti rodiče koupí jiný telefon? Taky ti můžou říct:" Běž si na něj vydělat". A budeš bez telefonu.

au1
hodnocení

0x

úplně náhodou se 3 týdny před vánocema rozbije telefon :D já bych to liskal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]