Nejste přihlášen/a.
Vybírám si nový mobil,a z několika mobilů sem si vybral 2,ale jeden má android 4.1 a druhý Windows Phone 8 a jelikož jsem měl vždy Androir,ale pro změnu mám PC s WIN 8 s kterýma sem tak nějak spokojený,tak se nemůžu rozhodnout. CO preferujete vy? co mi radši poradíte?
Je to jistě dost subjektivní věc, nicméně já mám Windows Phone 8 (Lumii 920) a nemůžu si stěžovat.
Všechno jde krásně plynule, bez záseku a přitom mi systém oproti Androidu přijde mnohem modernější.
Jinak se hodně mluví o nedostatku aplikací právě na Windows Phone, nicméně já nic podobného nepozoruji - na 99% věcí, které potřebuji, jsem aplikaci nalezl
Takže za mě Windows Phone 8
Mám android, ale myslím si že je to již jedno, klidně i WP ...dříve bylo málo her a palikací dnes to již není problém.
Spíše je to o tom v kterém systému se uživatel cítí lépe, a sedí mu. Především volnost měnit vzhled, menu, klávesnici...(Android)
WP je asi trošku svižnější i když je zapráskaný aplikacemi, nemusíte se o to starat. U střední třídy androidu když je přiliš zapráskaný nesmsmysly tak má pomalejší odezvy (nemyslím tím ale sekaní či tak..)
Chybu neduděláte ať šáhnete po jednom či druhém...
Klidně lze mít v Androidu stovky aplikací a zapráskaný nebude - stačí pouze aplikace ukončovat a nemít jich paralelně spuštěných desítky. To potom každý Android začne lagovat. Mnoho lidí to ale vůbec neví - myslí si, že se aplikace ukončí samy když je zavřou. Ale ony se musí ještě "vyházet" z procesů. Osobně si myslím, že v současné době je lepší Android s rootem. Tam má člověk naprostou svobodu.
A nepřemýšlel si nad IOS? Měl jsem androida sekalo se to no vůbec mi nevyhovoval. Koupil iphona a byl nadšen co má tolik iso vychytávek ani jednou nekousne je svižnej co oceňuji při práci,odemknu ,tuknu prostě ta rychlost jsem nezažil.A to jsem měl samsunga neboli samshita galaxy s3. Už nikdy,budu věrný u iphona ,je drahý ale za kvalitu se platí. Samsung to byl takova lacina cetka. teď je aplikačka na iphona že vytiskneš na papír klávesnici a pak normálně z toho papíru píšeš do iphona jsem fakt zíral.To zachytáva kamera ty písmena a číslice.Ale je to na tobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.