Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevěděl by někdo, kde mohu stahnout uživatelskou příručku v českém jazyce pro multimetr Chauvin Arnoux C.A 5220 G? Předem moc děkuji za rady. Přeji všem hezký den.
doplněno 20.11.13 07:23:Sice jste všichni hodní, že se mi snažíte poradit, ale nikdo mi neporadil, kde mohu sehat uživatelskou příručku, kde zjistím co vše se dá s tímto multimetrem měřit a hlavně jak. Samozřejmě, že základní věci si odvodím, ale chtěl jsem se s tímto přístrojem seznámit pořádně. I tak děkuji všem za radu a přeji hezký den.
Kdyby přeci jen náhodou někdo sehnal uživatelskou příručku v českém jazyce, budu vděčný. Kina.
Ze zákona je vám povinen poskytnout návod v českém jazyce prodejce. Pokud ho váš prodejce nemá, jsou i jiné firmy, které tento multimetr prodávají. Je to sice důmyslný, ale snadno ovladatelný čtyřmístný multimetr s automatickým nastavováním rozsahů. Snadno poznáte vstupní svorky - společnou COMMON, pak pro měřené veličiny a zvláštní pro měření velkých proudů. Přepínač rozsahů je dobře popsaný, stejně jako tlačítka pod displejem: přepínání stejnosměrné= / střídavé ~ veličiny, vypsání minimální nebo maximální měřené hodnoty v probíhajícím měření MIN/MAX, podržení právě naměřené aktuální hodnoty na displeji HOLD a pod.
Technické údaje a funkce najdete na webu.
Toto nepomôže? ghvtrading.sk/...
Alebo: blue-panther.sk/...
Tu si skuste dať niektory preloziť : google.sk/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.