Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit mobil

Od: honza88 odpovědí: 11 změna:

Ahoj. Potřeboval bych poradit, kde si mám vybrat mobil za dobrou cenu, ale zároveň chci taky jistotu, že nebude problém s možnou reklamací. Máte zkušenost s nějakým eshopem, kde si budu moct vybrat k mobilu i příslušenství jako třeba držák do auta nebo paměěťovou kartu?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

1x

Zkus si vybrat nějakou kamennou prodejnu,ale ne pekařství.

lindaf*

mám mobil z velkého elektra Electroworld (je kamenné ale dá se nakoupit i přes eshop a pak reklamovat na prodejně) , byl nejlenější ve městě a je přímo určen pro český trh, já bych to řešila takto :)

jayeles*
hodnocení

0x

rozhodne mp.cz ! :) Skvělé ceny ve slevách na pobočkách, záruka a servis super! Již u nich nakupuji telefony 4roky! :)

ukulele*
jay..., nějak tomu nerozumím Již u nich nakupuji telefony 4roky! co to znamená?
jayeles*

za poslední 4 roky jsem vystřídala nad 30 mobilů, rychle mě vždy omrzí :D a všechny odtud, jinam už ani nevlezu :).

ukulele*

Jay? 30 mobilů? ty s nimi netelefonuješ? já mám mobil 10 let starý, zavolám si a příjmu hovor a fertych ! V čem tě omrzej?

jayeles*

mám je na hraní her, foťák,internet a mp3. A volání je samozřejmost a sms.

ukulele*
hodnocení

0x

Ahoj, eshop je to nejhloupější co Ti mohu poradit. Jedině kamenný obchod a ještě nějaký, který funguje delší dobu. Eshopy poškozují různí vychcánkové a proč platit dopravu? A při pozdější reklamaci posílat věci sem a tam? Nevím co se to s lidma děje, všechno chtěj přes pc, beru to u lidí těžce nemocných, nebo nějak jinak nemohoucích, ale jinak mi to připadá dost divné.

Ale možná jsem divný já, který se vzpouzí dnešní společnosti...

Hlavní důvod je ten, že přes net je to ve většině případů levnější. Kolikrát i s dopravou.

Eshopy poškozují různí vychcánkové... nesmíte si vybrat naprosto neznámý eshop. Je to jako s tím: Jedině kamenný obchod a ještě nějaký, který funguje delší dobu.Taky je třeba vybírat mezi zavedenými eshopy s "tradicí".

Ale jasně, každý to máme jinak, taky některé věci radši nakupuju "na živo" třeba boty (je třeba vyzkoušet) nebo hodinky (na obr. vypadají jinak a taky je třeba zkusit jak sedí).

johnyb
hodnocení

0x

Ahoj Honzo, jestli chceš eshop, tak bych doporučil mrknout se na cesky-mobil.cz. Mají širokou nabídku za perfektní ceny a pokud bydlíš poblíž nějakého jejich výdejního místa, nemusíš platit ani dopravu=). Co se týče reklamace, tak to by taky neměl být problém, ale pokud chceš 100% jistotu, vyber si mobil z CZ-distribuce, protože potom můžeš mobil reklamovat v jakémkoliv autorizovaném servisu výrobce. A co se týče příslušenství, taky si tam učitě vybereš.

hodnocení

0x

Opět zde někdo kupuje s obavami, že se to porouchá a myslí na reklamaci :-D

Nikdy jsem neměl problém s kupováním zboží z neoficiální cz distribuce, je to levnější a s reklamací nebývá problém. Proč cpát peníze za cz distribuci? Dovážejí ve velkém, tak by to mělo být naopak levnější, nezdá se vám, že je na tom asi něco špatně? :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]