Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sporák s indukcí

Od: struzin odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, jsem tady zas s prosbou o radu...vybouchl nám sporák, tak sháním narychlo nový (manželka nemá v čem péct cukroví na Vánoce)...rozhoduji se mezi těmito:

sporaky.heureka.cz/...

a

sporaky.heureka.cz/...

popř.

sporaky.heureka.cz/...

...zajímal by mne hlavně názor na značky gorenje a elektrolux...je mezi nimi kvalitativní rozdíl?

děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alileta*
hodnocení

1x

Dobrý den,
podobný problém jsem řešila asi před půlrokem, s tím rozdílem, že jsem chtěla sporák kombinovaný. Nakonec jsem se rozhodla pro značku BEKO, protože mi byla doporučena s tím, že její výrobky jsou montované z vlastních dílů, nikoli z levnějších a méně kvalitních z Číny a pod., jak prý to dělají téměř všichni výrobci. Něco na tom bude, dávají na svoje výrobky záruku 5 let.
Ale chci upozornit na jednu zdánlivou maličkost, a tou je šířka sporáku. Ty, z kterých vybíráte, mají šířku různou - 50-60 cm. Zvažte i toto, protože nový sporák by se třeba nemusel vejít tam, kde má stát nebo by naopak kolem vznikla nepříjemná mezera. A také pokud Vaše žena má plechy a pekáče do širší trouby a do té užší by se jí nevešly, nebyl byste asi pochválen *mala*

struzin
hodnocení

no já vybírám pouze sporáky s šířkou 50 cm...to jsou všechny 3, které jsem uvedl...od značky beko jsem žádný takový sporák s indukcí nenašel...

ps:...i já slyšel na beko jen chválu

alileta*

s tou šířkou máte pravdu, nějak jsem se překoukla, omlouvám se *zed*

hodnocení

0x

Asi bych se rozhodl pro Electrolux. Určitě bych nebral Gorenje. Můj názor...

pohanka*
hodnocení

0x

Jako ženě se mě vizuelně líbí určitě a,b, ale i za c není špatná volba. Vynikající je, že jste zvolili indukci. Není myslím nic lepšího. Měla jsem lednici gorenje, ale krátce po záruční době odešla. Takže jak se říká, mají to dobře nastavené. Za sebe této značce už nevěřím.

doplněno 19.11.13 11:46:

Cena lednice + mrazák, dva motory, cena 20tisíc.

hodnocení

0x

ve znackach naky velky rozdil v teto dobe neni , bud mate stesti a vydrzi , nebo po zaruce hned kiksnou , oni chcou at kupujete nove a nove veci a ne , ze koupite a 20roku nic... jinak je to skoro stejne , vyrabeji a montuji je v montovne naproti pres ulici a soucastky dela vyrobce skoro stejne ...

struzin
hodnocení

taky si to tak nějak myslím...takže v této cenové kategorii spíše záleží na vzhledu, co se komu líbí, + možná ná výbavě...ta ale bude asi podobná...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]