Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google obchod neinstaluje aplikace

Od: iv® odpovědí: 11 změna:
Dobrý večer. Prosim a radu. Mam tlf samsung galaxy fame. Chci nainstalovat erasmartbanking z google obchodu. Přihlásim se pak mi to povolí instalaci. Následně mi to napíše ze aplikace bude brzy instalovana v mem zařízení. A stale nic. Uz si nevim
rady. Za kazdou radu predem diky. Píši z mobilu omlouvam se za diakritiku.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

A tu objednávku provádíte na pc, nebo přímo v mobilu?

Nechápu odpověď. Ale mě na mobil taky nejdou nainstalovat některé aplikace, píše to stahuji "ale nic". Pomohlo jenom nahrat jinou ROM.
ohneta*

Protože při objednávce na pc se píše hláška "aplikace bude brzy nainsatlovaná na vaše zařízení" .

Stále nechápu :) Já jsem to pochopil tak, že v google obchodu v telefonu(android) našla bankovní aplikaci, kterou chce nainstelovat, ale nejde ji to nainstelovat. To nemá nic společného s PC.
ohneta*

V původním dotazu nepsala, zda instalovala v mobilu, nebo v pc verzi google play. Proto jsem se ptal a to i kvůli té hlášce, která je typická při objednávce přes googleplay na pc verzi. Nicméně tazatelka to upřesnila až v odpovědi.

iv®
hodnocení

Přímo v mobilu. Myslíte že bych to mohla stáhnot v pc a pak hodit do mobilu? Sice mam chytrý tlf ale moc ho nevyužívam.
Jedině tak - napište jméno aplikace za to .Apk stáhnout, nahrát do mobilu a v mobilu to nainstelovat jinak to nepůjde.

stan44
hodnocení

0x
Na Google play řádí hned několik chyb(není tam nějaké číslo chyby? ) pokud to jen zobrazuje stahování a nic tak i na to je postup-googluj. Mimo jiné se mažou data gplay a hangouts a g+ odinstalovavávají se aktualizace atd-v ruzném přesném pořadí.
Já to opravoval už 2x a zábava na několik dní a otestování xxx postupů.
Nebo nemáš někde zakazané připojení-málo paměti atd, podivej se i do nastavení google play.
iv®
hodnocení

Ok. Kouknu na to. Děkuji za radu.

rv*
hodnocení

0x

Pokud máte na google play zaregistrováno několik androidích zařízení, možná se daná aplikace bude instalovat ne na tlf samsung galaxy fame, ale některém jiném.

iv®
hodnocení

Nemám. Mam jenom tlf samsung. Zkusim to přes pc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]