Nejste přihlášen/a.
rady. Za kazdou radu predem diky. Píši z mobilu omlouvam se za diakritiku.
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Nechápu odpověď. Ale mě na mobil taky nejdou nainstalovat některé aplikace, píše to stahuji "ale nic". Pomohlo jenom nahrat jinou ROM.
ohneta*
Protože při objednávce na pc se píše hláška "aplikace bude brzy nainsatlovaná na vaše zařízení" .
Stále nechápu
Já jsem to pochopil tak, že v google obchodu v telefonu(android) našla bankovní aplikaci, kterou chce nainstelovat, ale nejde ji to nainstelovat. To nemá nic společného s PC.
ohneta*
V původním dotazu nepsala, zda instalovala v mobilu, nebo v pc verzi google play. Proto jsem se ptal a to i kvůli té hlášce, která je typická při objednávce přes googleplay na pc verzi. Nicméně tazatelka to upřesnila až v odpovědi.
iv®
Přímo v mobilu. Myslíte že bych to mohla stáhnot v pc a pak hodit do mobilu? Sice mam chytrý tlf ale moc ho nevyužívam.
stan44
0x
Na Google play řádí hned několik chyb(není tam nějaké číslo chyby? ) pokud to jen zobrazuje stahování a nic tak i na to je postup-googluj. Mimo jiné se mažou data gplay a hangouts a g+ odinstalovavávají se aktualizace atd-v ruzném přesném pořadí.
Já to opravoval už 2x a zábava na několik dní a otestování xxx postupů.
Nebo nemáš někde zakazané připojení-málo paměti atd, podivej se i do nastavení google play.
Já to opravoval už 2x a zábava na několik dní a otestování xxx postupů.
Nebo nemáš někde zakazané připojení-málo paměti atd, podivej se i do nastavení google play.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]