Dobrý večer. Prosim a radu. Mam tlf samsung galaxy fame. Chci nainstalovat erasmartbanking z google obchodu. Přihlásim se pak mi to povolí instalaci. Následně mi to napíše ze aplikace bude brzy instalovana v mem zařízení. A stale nic. Uz si nevim rady. Za kazdou radu predem diky. Píši z mobilu omlouvam se za diakritiku.
Stále nechápu Já jsem to pochopil tak, že v google obchodu v telefonu(android) našla bankovní aplikaci, kterou chce nainstelovat, ale nejde ji to nainstelovat. To nemá nic společného s PC.
ohneta*
V původním dotazu nepsala, zda instalovala v mobilu, nebo v pc verzi google play. Proto jsem se ptal a to i kvůli té hlášce, která je typická při objednávce přes googleplay na pc verzi. Nicméně tazatelka to upřesnila až v odpovědi.
Na Google play řádí hned několik chyb(není tam nějaké číslo chyby? ) pokud to jen zobrazuje stahování a nic tak i na to je postup-googluj. Mimo jiné se mažou data gplay a hangouts a g+ odinstalovavávají se aktualizace atd-v ruzném přesném pořadí. Já to opravoval už 2x a zábava na několik dní a otestování xxx postupů. Nebo nemáš někde zakazané připojení-málo paměti atd, podivej se i do nastavení google play.
Pokud máte na google play zaregistrováno několik androidích zařízení, možná se daná aplikace bude instalovat ne na tlf samsung galaxy fame, ale některém jiném.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.