Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana displaye u iphonu

Od: phonek odpovědí: 5 změna:
Dobry den, premyslim o koupi iphone 5s ale po procitani ruznych informaci jsem se nikde nedocetl, jakym zpusobem je chraneny display? Konkurence samsung s4 atd. vetsinou pouzivaji gorilla glass, ma neco podobneho i iphone? Za ty penize bych cekal neco lepsiho nez GG :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Problém je v tom, že iphone není za ty peníze v žádném ohledu zázrak :-D

hodnocení

0x

za ty penize bych ja treba cekal uplne neco jineho ... ono v te emerice ma ajfona kazada socka a bezdak , ke smlouve za dolar atd... jen v evrope stim delaji , ze to je neco mega extra giga super ...

phonek
hodnocení

0x

Děkuji za upřímnost, ale stále jsme se nedozvěděl na co jsem se ptal :)

jayeles*

ne nemá žádně odolné sklo. Takže stačí i menší pád a sklo máte roztříštěné na kousky,ale používat lze i s tím ;). Z vlastní zkušenosti a i od kamarádů.. ;)

hodnocení

0x

Já si myslím taky, že odolné sklo nemá. Ale zase vím, že fotoaparát je chráněn safírovým sklíčkem. Ale stačí zakoupit nějaký odolný kryt a ochrana iPhonu se hned zvýší. Rozhodně se vyplatí investovat do odolného krytu, než platit za opravu iPhonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]