Dobry den, premyslim o koupi iphone 5s ale po procitani ruznych informaci jsem se nikde nedocetl, jakym zpusobem je chraneny display? Konkurence samsung s4 atd. vetsinou pouzivaji gorilla glass, ma neco podobneho i iphone? Za ty penize bych cekal neco lepsiho nez GG
za ty penize bych ja treba cekal uplne neco jineho ... ono v te emerice ma ajfona kazada socka a bezdak , ke smlouve za dolar atd... jen v evrope stim delaji , ze to je neco mega extra giga super ...
Já si myslím taky, že odolné sklo nemá. Ale zase vím, že fotoaparát je chráněn safírovým sklíčkem. Ale stačí zakoupit nějaký odolný kryt a ochrana iPhonu se hned zvýší. Rozhodně se vyplatí investovat do odolného krytu, než platit za opravu iPhonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.