Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký zvolit tablet a s jakým rozlišením?

Od: protlacek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Mám na výběr mezi 4mi tablety. Chtěl bych vědět, který bys te mi doporučili. Taky se chci zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti z rozlišením display 1280x768. Mě právě zaráží toto rozlišení. Jaký je mezi rozlišením 1280x800 a 1280x768 rozdíl :( Bude to mít nějaký vliv na display, rychlost připojení nebo, kvalitu obrazu?
P. S. Ještě bych chtěl prsoím připomenout, jednu věc předem. Bude odvás hezké, že mi tady budete nabízet jiné tablety (cenově náročnější), ale moc prosím abyste se drželi hodnocení těch tabletu, které jsem tu dal. Více jak 3000,- Kč za něho dát nemůžu.
Takžě jsou to tablety:

SENCOR Element 7D101,
Prestigio MultiPad PMP5588C
Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 (PMP5670C_WH_DUO)
Prestigio MultiPad MultiPad 7.0 ULTRA DUO (PMP5870), černá

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vyber si takový,jaký ti bude vyhovovat svými parametry.

Jak máme vědět,co od něj budeš požadovat?

protlacek*
hodnocení

Dobře máš pravdu. Podle parametrů si už zvolím sám. :) Mě spíš už jenom zajímá. Jaký je rozdíl v rozlišení 1280x768 a 1280x800? Tohle rozlišení (1280x768) neni u Tabletu moc časté.

1280x800 je poměr stran 16:10, 1280x768 je 16:9, tedy je širokoúhlejší (placatější). Na výkon ani rychlost připojení rozlišení nemá vliv
jdukolem

800-768 = 32 pixelů

stačí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]