Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší Nokia W8 phone?

Od: ulquiorra* odpovědí: 3 změna:
Dobré ráno, už dlouho se nemůžu rozhodnout pro nový mobil, nakonec jsem se rozhodl pro Win 8 a Nokii... Ale vůbec nevím jaký, jsem dost náročný, takže 520 ne-e ^^ možná 920,925 nebo snad 1020 či budoucí 1025? No, prosté nevím, v recenzích vychválej kde co, na prodejnách nabídou většinou 1020 nebo 920, ale když se zeptáte co je lepší, oni neví. Takže děkuji.
(za hrubky se omlouvám, píšu z mobilu :p :3)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud už WPhone,tak nejvíce kladných recenzí jsem četl o 920.

Ale nezdůvodním Vám,proč.

Tenhle systém se donedávna potýkal nebo možná ještě potýká s dětskými nemocemi,s kterými neměla problém moje 5110-ka před 20-ti lety

ulquiorra*
hodnocení

Ach, děkuji. Do androidu se mi prostě nechce, udělal jsem chybu s Sony Xperia Z, už nikdy Sony, a nikdy ani Samsung. Nebo by jste snad poradil něco lepšího?

Dnes si nevyberete,vládne Android,Symbian je mrtvý,MeeGo a Maemo skončily dřív než začaly,Jolla kdoví jak do budoucna...

Zbývá Vám Apple.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]