Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk z ps3 přes optiku

Od: migelitos27 odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chci se zeptat na jednu věc. Mám ps3, dvd přehrávač s 5.1 zvukem a má i optický vstup, dále mám repro Genius 5.1 o výkonu myslím 180w. ale zaboha mi nejde zvuk z ps3 propojit na 5.1 přes optiku. okud někdo ví co s tím budu rád za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x

napište sem přesné označení toho zařízení přes které to chcete pouštět

migelitos27
hodnocení

je to X-Site XS-268 , ale obavam se,ze to asi nepujde ze. jo repro je Genius SW-HF 5100

pfpetr*

ten dvd má optiku výstup a ne vstup takže jediná šance je zapojit dvd ke kinu a ps3 také ke kinu . Mělo by to jít ale nejsem si jistý jaké má kino vstupy. Přes tu optiku nelze. PS3 můžete zapojit do tv přes scart a přes elektro-paloucek.cz/... zapojit do kina bude to hrát z kina i tv , nevým jakou máte tv a hádám že to máte přes scart

migelitos27
hodnocení

a co kdybych si poridil externi zvukovou kartu treba tuhle alza.cz/... slo by to pak?

pfpetr*

ta karta vyřeší ps3 bude vám hrát 5.1 ale nejspíš nepujdou zapojit obě zařízení dohromady a kino budete muset připojovat místo ps3 a nebo jej nechat zapojené ve stereu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]