Nejste přihlášen/a.
Zdarec lidi, rád bych si koupil kameru, která je vhodná na snímání sportovních akcí. Můžete mi poradit nějakou značku, popřípadě hodit odkaz? Díky Luba
DOproučím Go pro hero...ideálně poslední verzi go pro hero3+ jsem měl možnost vyzkoušet ve 20ti metrech podvodou při potápění a naprosto luxusní obraz stejně i na kolem když jsem zkoušel trhavost v 70km/h...
Je to to nejlepší co je na trhu dostupné, relativné levné a v plné plabě získáš opravdu luxusní zboží a funkcionalitu...
Byla možnost vyzkoušet lecos ale Go Pro hero nikdo nepřekonal...
Navíc Go pro jedny z nejlepších a nejdostupnějších modifikací, úchytů a fšelijakých fičůr...
Go pro je popravdě to nejlepší na trhu špatná je jen v jednom směru... pokud ji chcete jako kdokoli kdo létá(parašutista a spol.) nehodí se na to kvůli tvaru který ve vysokých poryvech ve větru způsobuje vibrace, skokani mají povětšinou něco aerodynamického...
doplněno 16.11.13 20:06:Pokud jako aktér má rada stále platí a je to defakto to nej na trhu + rada pro skoky padákem nepraktické...
mam gopro hero 3 black, Contour HD a Contour GPS. Musim potvrdit, ze oproti Contourum je GoPro jasne lepsi.
Automatika expozice (GopRo) dava lepsi vysledky nez jakekoliv manualni nastaveni expozice Contouru.
Na kole napr v uzkem prostoru lesa je snimani v 1080p, 6Ofs divatelne. Pro trikove zaznamy (slow motion) taky neporovnatelne lepsi. Pouze je potreba pocitat s omezenou kapactou baterie (cca 2 hod). Je to obrovsky zrout baterie i SDHC karet. Umi i zazam 4k pro standard v budoucnu..
Ahoj, s přítelem jsme si koupili gopro silver. A když jsem koukla na ten odkaz tady, tak jsem se docela naštvala a jsem docela v šoku z toho kolik je k tomu v té ceně blbůstek :O my si to ke kameře museli všechno dokupovat :/ a že má kamera wifi? Cože? Nechce se mi věřit, že jseme za gopro se všema těma věcma dali tolik peněz.
Zdarec, děkuju vám za typy. Teď jsem docela na vážkách a nevím pro kterou se rozhodnout. Jestli mám koupit dražší kamerku od GoPro nebo mám vyzkoušet levnější variantu od Magicam, i když tady píšete, že je taky dobrá. V téhle chvíli asi budu muset šáhnout po té magicamce, protože má finanční situaci mi nedovolí si teď kupovat dražší věci... Tak snad budu spokojený a nebudu litovat. Nevíte je možnost si koupit magicameru někde v elektru nebo to jde jen přes net? Díky Luba
Lubo, myslím že si to můžeš koupit přes net a nebo u prodejců. Já jsem si ji koupil v Datartu a mám pocit že to jde i přes alzu, ale nevím to na sto procent, ale myslím, že na netu to určitě budou mít napsané. Snad ti bude kamerka vyhovovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.