Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
koupila jsem si novou televizi, Philips, ale obraz je úplně rozmazaný. Nastavit to lépe nejde. Chyba musí být jinde, v kabelu?Televizor je to kvalitní. Původní stará televize měla mnohem lepší obraz.
Nevíte, čím to může být? Nejde mi to spravit. Děkuji.
Je rozmazaný i s 3D brýlemi?
doplněno 07.01.14 22:39:Dejte sem fotku toho rozmazání.
Nějak si nedovedu představit jak u DVBT je rozmazaný obraz.
Zkusila jste na to podívat s těmi 3D brýlemi?
No takhle, 3D obraz jsem ještě vůbec nezkoušela, normální obraz třeba ČT1, Nova, prostě všechny kanály, je rozmazaný.
Rozmazaný obraz u TV Philips je v případě, že máš nastaveno Převod z 2D na 3D. U některých programů se po stisknutí tlačítka 3D objeví v menu jako aktivní všechny položky, u některých pouze první dvě - 2D a Převod z 2D na 3D. Zkus stisknout tlačítko 3D, nastav Převod z 2D na 3D a potvrď OK. A sleduj, jestli nastane nějaká změna. Obraz by se měl rozmazat. Potom to stejným způsobem vrať zpátky na 2D. Nezapomeň potvrdit OK. U mně to chce nastavovat trošku svižně. Než se rozkoukám, tak menu zmizí.
Prostě tam nejsou jasné třeba obličeje, všichni je mají jak vyretušované, vypadají jako gumáci. Máma říkala, že jsou jakoby všichni posypaní popelem.
Ale když nastavuji TV, tak tam jsou takové obrázky na výběr, kdy televize je rozpůlená na dvě části a máte označit, kerá půlka obrázku se Vám líbí víc. No a tyto obrázky jsou krásné. A pak se má vybírat zvuk a to nějak nechápu, je to hned za těmi obrázky, zní mi stejně, a ani to nejde vybrat, jsou ty ukázky hrozně dlouhé nebo co..
Chtěla bych se zeptat- je normální, že když jsem metr od obrazovky, tak je obraz úplně hrozně špatný, ale když jsem 3 metry tak je to hodně lepší?
Obávám se, že je to tou televizí a ne nějakou závadou. Když jsem na 3 metry od ní, tak je obraz skoro dobrý, ale není to ono. Nějak se mi to dívání nelíbí, vadí mi vnímání pohybů, jakoby nejdou úplně hladce. Přitom má 400Hz.
Mám Philips 40PFL5337H.
doplněno 08.01.14 21:09:Omlouvám se, chyba v čísle, je to 5537H!
Ano, je to anténa, kterou jsme měli připojenou i původní strašně starou Teslu
Televizi nám nastavoval opravář, a právě nad tím přemýšlím, že u staaré TV jsme měli přes set-top box některé stanice i když nefungovaly psány že jsou v HD, třeba byla ČT1, ČT1 HD...
No ale tady nic takového není, každá Tv je psána jen jednou bez HD. A ty stanice jednu po druhé ukládal v té nové TV, tak jsem si říkala, jestli tam nezpomněl nějaké uložit, v HD..
Vaše televize by měla přijímat programy v HD. Dejte v menu automaticky naladit stanice a uvidíte co se vám načte za programy. Nejsou v tom žádné fígle. Pokud máte dobrý příjem signálu, tak se načtou. Pokud je již všechno dobře nastaveno a obraz je stále stejný, tak se smiřte ve standardním vysílání SD na mizernou kvalitu obrazu. Pro mnohé to je šok přechod z CRT tv (malá uhlopříčka) na LCD 40" v kvalitě obrazu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.