Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám vyhlídlé 3 mobily a nevím, který si vybrat nemohli by jste mi pomoci?
Problém je, že v nich v podstatě neni žádný rozdíl někde v displayi, někde v příslušenství fakt nevim ![]()
Mám tablet nexuse, takže na tom asi nějak moc hry hrát nebudu, ale jde mi spíš o to aby ten mobil vypadal cool a běžel rychle.
Napadlo mě, že by ten 5 palec mohl vypadat cool, jenže nevím, jeslti to není až moc velký...
Co myslíte?
Můžete klidně dávat jiné návrhy. Jde mi o to aby to mělo 4 jádro, rozumnou grafiku a rozlišení. 2 roky záruku a stál do 4 000 kč !.
Díky
0x
doplněno 14.11.13 22:04: Jen jsem zapomněl w100 nemá HD rozlišení, má 960x540, ale poznat to nejde.
0x
Osobně bych 5" displej nechtěl, zkoušel jsem to, ale to už se pořádně nevejde do kapsy. Mám Lenovo A660 se 4" dvoujádrem a výkonově i velikostně asi ideální. Bohužel má strašně slabou GPS a nemá elektronický kompas - doporučuji tyto dva parametry sledovat, dokážou dost znepříjemnit použití jinak povedeného mobilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.