Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android bez češtiny, jak nastavit?

Od: martinxx1 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den koupil jsem si nový telefon Alcatel OT-5020D alr neni v cěštině,vím že se má nastavit ale češtinu nemám na výběr,jak je to možné když jsem to koupil od českého prodejce?

Jak češtinu nahrát(root) a nebo nějak nastavit?Děkuji za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalkoudela*
hodnocení

0x

Zeptejte se prodejce, každý telefon s Androidem v české distribuci by měl mít češtinu. Příp. by vám v servisu za pár korun čštinu dohráli.

joudic*
hodnocení

0x

Cyanogen Mod (CM) ale dejte to nekomu znalemu nebo z toho udelate nepouzitelnou cihlu, mam taky americkou Motorolu v cestine

martinxx1
hodnocení

Tak telefon jsem vrátil ve 14ti denní lhutě a zítra mi přijde ten samý v CZ :)

fera371

Do Androidu jde stáhnout malý prográmek zdarma a něm nastavit češtinu.

Někde na internetu to je. Já koupil HTC pro Británii a pá kaček ale bez češtiny...Jako amatér v Androidu jsem to našel někde na internetu a funguje to už 5 let bez problémů !

martinxx1
hodnocení

jo to jsem měl taky,počeští to jen programy a aplikace které podporují cz ale menu telefonu je v aj...

martinxx1
hodnocení

Tak telefon je doma a v CZ :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]