Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ochránit kabel před poškozením?

Od: hankas® odpovědí: 7 změna:

Mám asi 5 m anténního kabelu venku na domě, kam lze dosáhnout.

Obávám se,aby mi někdo kabel třeba nepřeřízl. Děkuji za radu :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Muzes to dat do husaku a zaseket do omitky, lista nevypada moc hezky.

zajixxx*

Nebál bych se že to někdo přesenkne... moc by si nepomohl. Dal bych normálně ven... hlavně použít ten ZELENÝ -- pro venkovní použití. Když nebude vyhohovat tak zaseknout do zdi - husího krku, případně jen do zdi - vyřezat flexou drážku do fasády zazdít a další spousta drahé práce...

hodnocení

Už to mám vedené zkrz okno ven. Nemyslím,že by si pomohli,ale prostě jen tak z blbosti. Už mi jednou přeřízli šňůry na prádlo :)

doplněno 18.11.13 17:39:

oprava : nedalo mi to :) má být skrze a ne zkrz :)

zajixxx*

Hmm kdyby mi z blbosi pravidelně přeřežávali kabel, tak bych nastražil falešný - stejně vedený, jen bych jim tam pustil plnou palbu 400V, věřím tomu že příště by neměli odvahu se k tomu přiblížit. Ono přešítpout NN kabel ve kterém je i 240V kovovými štípačkami je rana jako prase, jednou jsem takhle omylem "odborně" odpojoval zásuvku.

PS: berte tento příspěvek jako VTIP !

hodnocení

No zasmála jsem se pravda,ale minule použili zapalovač. :) Když dám falešný kabel,tak se asi na TV moc nepodívám :)

mech
hodnocení

0x

Změň TRASU vedení kabelu / asi někomu překážíš, tak dělá naschvály, nebo mladý HULIČI z lumpárny vnitřní svod je NEJlepší+věčný/ M

hodnocení

Je to na samotě a jinak to nejde :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]