Nejste přihlášen/a.
Mám asi 5 m anténního kabelu venku na domě, kam lze dosáhnout.
Obávám se,aby mi někdo kabel třeba nepřeřízl. Děkuji za radu
Nebál bych se že to někdo přesenkne... moc by si nepomohl. Dal bych normálně ven... hlavně použít ten ZELENÝ -- pro venkovní použití. Když nebude vyhohovat tak zaseknout do zdi - husího krku, případně jen do zdi - vyřezat flexou drážku do fasády zazdít a další spousta drahé práce...
Už to mám vedené zkrz okno ven. Nemyslím,že by si pomohli,ale prostě jen tak z blbosti. Už mi jednou přeřízli šňůry na prádlo
oprava : nedalo mi to má být skrze a ne zkrz
Hmm kdyby mi z blbosi pravidelně přeřežávali kabel, tak bych nastražil falešný - stejně vedený, jen bych jim tam pustil plnou palbu 400V, věřím tomu že příště by neměli odvahu se k tomu přiblížit. Ono přešítpout NN kabel ve kterém je i 240V kovovými štípačkami je rana jako prase, jednou jsem takhle omylem "odborně" odpojoval zásuvku.
PS: berte tento příspěvek jako VTIP !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.